Hirdetés
- 

PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

HSM
félisten
Ara szvsz több, mint elég.

(#93969) Mirr Murr: Én csak StarCraft 2-t próbáltam rajta minimum grafikán, az se mai darab, de elég nyögvenyelős volt az "élmény". El lehetett játszani vele, de nem volt túl kellemes.
Szvsz ezek az integrált holmik leginkább arra jók, hogy van kép tőlük a monitoron, és nincs VGA, ami plusz hibalehetőség és fogyasztás.

- 

azbest
félisten
Nekem t430 van, nem 's', mert abban forrasztott proci van és vékonyított. Erre még jobb a hivatalos támogatás win10-re., mint az egyel korábbira. Sima intelest vettem, nem nvidia gpu-sat. Felbővítettem, ahogy jól esett
2 dokkoló, 90w adapterekkel
i7-3720qm 4 mag 8 szálas proci
2.5" ssd a winyó helyén (windows), a winyó egy hozzá való olcsó fiókban az optika helyén. Az aljában a wwan/mpcie slotban pedig egy msata ssd (linux).
16 GB ram.
Fejlesztek rajta
Persze, ha kifejezetten erőgép kell, akkor a 15 colosnak jobb lehet a hűtése. a W530 meg még jobban bővíthető lehet (i7 4mag, 4 memória slot = max 32GB ram, nvidia gpu ...)

Új hozzászólás Aktív témák
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
 - Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
 - Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
 - Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar

- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
 - Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
 - AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
 - Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
 - Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Neked kell(ene) tudni, mire is akarod használni. Az unalmas percekben filmeket is simán elviszi.