- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztrofotózás
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
donjohnson #99249 üzenetére
Telepítés után úgy jött be az asztal, hogy csak egy feketeség volt a lomtár ikonjával. Viszont ha nyomkodtam a win+L kombót, akkor egy pillanatra bevillant mindig a régi belakott asztal. Csak átváltani nem tudtam rá. Meg mikor újraindítottam, mindig elkezdett újra telepíteni még valamit, de persze semmi nem történt. Meg kitett egy kis hibaüzenetes ablakot valamilyen "kemény hibára" utalva. Szóval valami frankón összekutyulódott szokás szerint.
-
Tikakukac
titán
válasz
donjohnson #99249 üzenetére
Nekem az asztalin amekkora barom vagyok friss telepítő volt, nem moddolt. A külső hangkarim bánta és valamiért 5-ből egyszer nem jött vissza alvóból.
Imádom én az ilyeneket. Főleg, mert magamnak 2-3 órát nem kell kiszámláznom, míg helyrepofozom. És azért is szeretem, mert minden win frissítéssel sok más embernek lehet 2-3 órát kiszámlázni. Móka. Ja, nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Mikrotik routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox Series X|S
- Mozgásban a Solo Leveling: Arise Overdrive
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Eladó Dobozos Új ASUS TUF A15 Gaming Laptop
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest