- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
newmoonlight
üzenetére
Hát, a választás attól is függhet, hogy milyen körítést akar hozzá az ember.
Például dokkolókból melyik való hozzá. De a bővíthetőségben is vannak különbségek.8 hónapja, amikor már kezdett szűkös lenni a kimaxolt T61-em, a másod gépemről pedig kiderült, hogy elfáradt (jó ha van tartalék a munkámhoz), akkor megnéztem, hogy árban milyen ugrások vannak és ehhez milyen felszerelés, lehetőségek tartoznak.
Akkor még magassabb áron mentek a T430-asok, mint most (bakker 60-tól fölfele látok az aprón alap felszereltségűeket most, gondolkodom rajta, hogy ne vegyek-e tartaléknak mégegyet).
Szóval nekem akkor ez volt a nyerő, mivel:
- a 440-től már más fajta töltő és dokkoló kell, azokhoz még 50es körül voltak és ritkák. Egyik kolléga franciaországban talált nagy mákkal talán 30ért.
- a teljesítmény ugrás minimálisnak tűnt egy 440, legfeljebb az intel gpu terén van látványosabb különbség. Árban viszont akkor másfélszeres-kétszeres szorzóra emlékszem.
- a 440-től a normál jelölésű kb a korábbi s-nek felel meg. Van ahol a ram bővíthetőség is korlátozottabb, meg a szerelhetőség is másmilyen.
- a régebbiekhez képest kisebb árkülönbség, lényegesen gyengébb intel gpu. A támogatás terén a 430-hoz még volt win10 kompatilitást javító bios update is, régebbihez nem láttam hasonlót már.
- negatívum volt, hogy akkoriban csak 1366-os kijelzővel voltak. Az újabb évjáratokból meg ips változat is van. Emiatt egyébként előszőr a kicsi t230-cal szemeztem, csak pont akkor nem volt megfelelő állapotú példány.De a mese lényege, hogy nagyban függ, hogy mire és hogyan szeretnéd használni. Nekem nem érte meg T440 vagy T450-et venni, mert nem láttam, hogy bármiben többet adna. Ellenben a T430-cat szépen fel tudtam bővíteni 16GB rammal és komolyabb i7-essel
Meg relative olcsón lett hozzá két dokkoló, erősebb táp a nagy proci miatt.
Kolléga meg a T450-net legalább dupla áron vette, csak egy meghajtót tud beletenni, amire már panaszkodott. 3x annyiért vette a dokkolókat, amelyek butábbak a korábbi fajtánál.(#87377) all6atos
na az usb3 tényleg kemény. A 34mm-es expresscard slot is sokkal bizonytalanabbnak tűnik, mint a t61es 54mm-ese.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Call of Duty: Black Ops 6
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- Dell Latitude FHD IPS Intel core i5-1345u 16GB DDR4 256gb SSD WIN11
- HP EliteBook G9 845 notebook: AMD Ryzen 7 Pro 6850U, 16GB DRR5, 500GB NVMe SSD, Win11 Pro, garancia
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Meg relative olcsón lett hozzá két dokkoló, erősebb táp a nagy proci miatt.