Hirdetés
- Szombati hardverbüfé
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Blu-ray lejátszók
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Amazon Fire TV stick/box
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3D nyomtatás
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Chaser
üzenetére
dolgoztam pár számtechboltban meg szervizben, ismerek is pár szervizest, szóval no
Nana, ezt azért ne hozzuk fel érvnek, hasonlót szembe tudnék én is szögezni.
Magad írtad korábban, hogy hosszú idővel ezelőtti tapasztalataid vannak, azóta nem használtad a Memtest-et.Ettől még lehet tök valid, amit mondasz, csak azt hittem, hogy esetleg tudsz valami konkrétumot írni, hogy mondjuk szarul írták meg a Memtest-et, ami miatt mégsem alkalmas a célfeladatra vagy valami. Azért egy folyamatosan fejlesztett programról beszélünk, régi verziók alapján megítélni kissé olyan, mint mondjuk a Windows ME alapján szidni a Windows 10-et.
Az én saját tapasztalatom (ami egészen friss, mert rendszeresen használom a Memtest-et) az, hogy ha figyelembe vesszük az ilyen dolgokat, mint ez, akkor teljesen jó céleszköz. YMMV persze.
Metal01:
Ott a Hiren’s BootCD. Pendrivera vagy egy CD-re felpakolni. Még az OS betöltése előtt lehet vele tesztelni. Van rajta Prime is
Ez épkézláb ötlet.

Van valami hely ahonnan színprofilt lehet letölteni TP-hez?
Notebookreview tesztekben nem szokott lenni színprofil?
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 5540 15.6" 4K OLED i5-9400H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe gar
- Samsung Galaxy Book 5 360 / Ultra 7 256V / 16GB / 512 SSD / FHD touch OLED / Wifi 7 / dobozos
- Dell Precision 7670 4K+ OLED Touch / i9-12950HX 16C / 32GB D5 / 1TB G4 / A2000 8GB / IR / HU tervező
- Üzletből, garanciával, DeLL Inspiron 16 5630 -i5-1340P-16 szál/16RAM/512SSD/16,1"FULLHD IPS
- Alcor Snugbook Q1411 fehér laptop
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Magad írtad korábban, hogy hosszú idővel ezelőtti tapasztalataid vannak, azóta nem használtad a Memtest-et.