- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Egy 20. évfordulós csodaegér fortyog a Razer üstjében
- Milyen hangkártyát vegyek?
- RAM topik
- Kétszáznál is több játékhoz hozta el az FSR Redstone-t az új AMD Software
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Thermalright tulajok topikja
- iPad topik
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
newmoonlight
üzenetére
sose volt az, alapkiépítésben tn-ek vannak
nem feltétlen repül ki belőle semmi, de számoltak már be ilyenről 30-as szériás gépeknél
igazából "filléres" a billzet a gép értékéhez képest, szóval nagy gond akkor sincsOberMotz
értem, erről nem hallottam még
hát passz, valszeg van ugy. is ami ilyen téren is megfelelő - különben nyilván nem forgalmazná, abból elég nagy köpködés lenne netszerte ha senkinél nem működne
-, persze ha emiatt épp nincs is gyártásban
ha ebayen találsz ott érdemes megvenni, lefixálni az eladóval mindent, meg feedbackből nagyjából látszik mire lehet számítani
részemről erre még nem találkoztam ilyen akkuval
boltban meg egy fél minimálbér gyári akku ára kb -
Tim82
félisten
válasz
newmoonlight
üzenetére
Nem.
Ha felülről-alulról és nagyon oldalról látványosan torzulnak a képernyőd betekintési szögei és színei, akkor TN panel van benne.
Szerintem annyira azért ne aggódj, hogy ilyen történik vele. Gyakorlatban ami valószínűbb, hogy a kéztámasz (palmrest) műanyaga fog megrepedni a bal alsó saroknál és a touchpad alatti vékony részen.
Új hozzászólás Aktív témák
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- HP Zbook 15 G6 i7/32GB/500GB M2 SSD/Nvida Quadro
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is!
- Lenovo Thinkpad E14 G4 I5-1235u/16 GB/256 NVMe /14" FULL HD gyári garanciás magyar laptop eladó
- Dell Latitude 3410 /I5-10310u/8GB/256GB SSD/14" FHD garanciás laptop eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

-, persze ha emiatt épp nincs is gyártásban