Hirdetés
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
lugosi
üzenetére
Nálam egy "7.0mm to 9.5mm SSD HDD Hard Drive Caddy Rails for Thinkpad T400 T500 T410 T420" [link] lesz a végleges megoldás, bár alternatívaként elvileg ez is van: [link]. De azért masszívabb konstrukciónak tűnik a módosított gumikeret.

Persze, ha járt gyárilag az SSD-dhez ilyen gumi távtartó, az a legegyszerűbb.(#73955) soldi3r: Sajnos nem, csak magamat szidhatom. Volt ebből a 840 Pro-ból emlékeim szerint a Basic kiszerelés, amit vettem, ami csak az SSD dobozban+a szoftver, meg volt belőle notebook beépítőkeretes és asztali gépes beépítő keretes kiadás is, nyilván picivel drágábban, de mivel nem volt ezekre szükségem, a simát vettem. Nem terveztem notiba szerelni.
Bár most kifejezetten jól jön, hogy az egyik legkisebb fogyasztású SSD, ami csak kapható.
Bár még így is árban leszek a beszereléssel is.(#73956) Nand_i: Elvileg ugyanaz a keret Google képei alapján. Valamennyire megtartja a gumisínen a csavar, ahogy felfekszik rá, de viszonylag könnyen "elszabadul" a belseje. Az pedig elég rendesen rábüntetne a csatlakozóra.
Tehát nem úgy lötyög, hogy lötyög, de eléggé pici erőhatás is elég beszerelve, hogy megmozduljon. Kézben stabilabb, mivel önkéntelenül is jobban rányomod a gumit oldalról, és ugye az tapad is valamennyire olyankor.
Bejelöltem egy kis képen, miért szidtam kicsit a Lenovo-t, kis nyilacskát tettem a SATA csatlakozó felőli oldalra, ott van egy fül, ami alaból helyén tartja a szerkezetet, de valami érthetetlen okból ilyet nem sikerült a másik oldalra is tenni, így ott ha nincs meg a meghajtó magassága 9,5mm, akkor bizony el fog tudni mozdulni benne.

Új hozzászólás Aktív témák
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- New World - az új Amazon MMORPG
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Bár most kifejezetten jól jön, hogy az egyik legkisebb fogyasztású SSD, ami csak kapható.
Bár még így is árban leszek a beszereléssel is.
Tehát nem úgy lötyög, hogy lötyög, de eléggé pici erőhatás is elég beszerelve, hogy megmozduljon. Kézben stabilabb, mivel önkéntelenül is jobban rányomod a gumit oldalról, és ugye az tapad is valamennyire olyankor.