Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Chaser
üzenetére
Nekem már ezek megvannak egy ideje (T9400, 8 GB RAM - a 240 GB-os SSD holnapután lesz a kezemben, vált egy 120 GB-osat), kivéve az FPR-es palmrestet. Nem tervezek kijelzőcserét, csak meg akarom csináltatni a régi WUXGA LG panelt, mert nem szeretem, hogy kihasználatlanul hever az egyik dobozban nálam - aztán össze lehet mérni a WSXGA+ LG panellel. Nem hiszem, hogy ez gyerekes dolog vagy "hülyeség" lenne - amit lehet, újrahasznosítok, ahelyett, hogy kidobnám, még ha ez időbe és némi pénzbe is kerül. Meg hát ezek a gépek szerintem megérdemlik, hogy kihozzuk belőlük, amit érdemes - kicsit úgy állok hozzájuk, mint az oldtimer autókat tartók. Amúgy fogsz még te is "meghülyülni"...

scarbantia: az IPS-es R61-nek igazából három célja van: fejleszteni közel T500-szintre ("mert megtehetem"-hobbiprojekt), Linuxos tanuló/tesztgép, valamint a 4:3 kijelző miatt régi játékokra Wine-nal tökéletes. Ha meg tudom oldani a Penryn CPU felismertetését az alaplappal, nem kell ide T61-alaplap. Az SXGA+ meg elég nekem, háttérvilágítás-cserére meg tudok régről céget, kérdés, hogy most is elvállalják-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 14IML9 , Ultra 5 , 2.8K OLED 120HZ , 16GB DDR5 , 512GB SSD
- AKCIÓ!! Dell Latitude 5420 Prémium laptop i5-1145G7 / 16GB memória / 14" FULL HD IPS / SSD / Win11
- Lenovo Legion Booststation RTX2060 6GB videokártyával
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 touch gari 2028.11
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS kijelző, I7-8565U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gara
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- MSI NVIDIA GeForce RTX 3090 3X OC GPU Kitűnő állapotban
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest