- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
osztraksajt
őstag
válasz
soldi3r
üzenetére
Rengetegen segítettek neked hogy meghatározták "ebay nyelvezetben" mit jelent a Geniue és az Original szóhasználat, és képzeld mi is tudunk angolul (nekem már több mint 20 éve Oxfordi felsőfokúm van pl és elég sokat tartózkodtam angol nyelvterületen), és azt is tudjuk hogy rokonértelmű a két szó és félreértére adhat okot. De legyen neked igazad, mert te jobban tudod.
Szerintem te vegyél akkor "Original" cuccokat nyugodtan mert azok biztos nem utángyártottak vagy hamisítványok.

Az értelmező szótárban van az Original-nak egy ilyen értelmezése is: created, undertaken, or presented for the first time
De ezt csak halkan jegyzem meg, mert véletlenül nem illik bele a meggyőződésedbe.

Új hozzászólás Aktív témák
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- 7 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G8, 840 G8, 840 G9, 840 G10
- HIBÁS GAMER asus rog strix 18col i7-13gen ddr5 2xNvMe RTX 4060 HIBÁS kérlek olvasd el a leirást
- ASUS ROG Strix G614FR-S5178 Volt Green - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- Dell Inspiron 14 5401 / i5-1035G1 / 8gb ddr4 / 500gb nvme ssd / jó akku/ magyar bill. / töltő
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- Samsung Galaxy A56 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest