- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
- Titkos Aluminiumot tervez a Google a PC-khez
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Gaming notebook topik
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Házimozi belépő szinten
- Socket AM4
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
addig nem lesz itt túl nagy változás (főleg nem a vállalati világban), amíg az OO vagy LO és MSO között kompatibilitási problémák vannak főleg a formázások terén (persze az OO, LO szabványt használ, az MS meg nem), mert amíg lesz egyvalaki is, aki MS-sel belenyúl egy OO-s doksiba, prezentációba (vagy fordítva), addig ordítani fognak...
-
Nincsenek MS részvényeim szóval nekem mindegy ki mire esküszik...Én a tendencia alapján a még szarabb 2010-et használom...Nem jó, de nem is rossz.
Egyébként tipikus fórumos félreértésről van szó. Engem csak az érdekelt, hogy Tikakukac miért szarozza már sokadjára indoklás nélkül. Mindössze érveket vártam... Részben kaptam azt is...meg mást is.
Szóval értem én, hogy vannak vele gondok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa EVO
- Ford topik
- Gaming notebook topik
- OTP Bank topic
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Házimozi belépő szinten
- Socket AM4
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- További aktív témák...
- BLACK WEEK! Lenovo Thinkpad P15 Gen1, i7-10875H, 32GB/512GB, FHD/IPS, RTX3000 (6GB), garancia!
- IRÁNY A KARIFA! Lenovo Thinkpad P15 Gen2, i7-11850H, 32GB/512GB, FHD/IPS, RTX3000 (6GB), garancia!
- Lenovo Ideapad 3 : I3 10110U / 4GB / 256 GB SSD / Win 11
- Dell Latitude 7480, 14" FHD Érintő kijelző, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Magyar bill, Szá
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest