- Milyen széket vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- OLED TV topic
- Pánik a memóriapiacon
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
stifi
senior tag
a kolléga aki visszavitte volna tehet a legkevésbé a dologról, kár ilyenkor azzal fenyegetőzni hogy az ő arcába lesz beleintegrálva.. úgy általában időpocsékolás szerintem szájkaratézni egymással, nyilván nem volt igazuk hogy "lejáratták" a garanciát, nem is tudom hogy gondolták..
de egymás anyázásától 1 dolog nem oldódik meg, a probléma, de legalább telik az idő és mindenkinek tele lesz a hócipője a másikkal, nem szívesen csinálják, húzzák az időt vagy eltörik az enter "csakazértis"..nem mintha életvezetési tanácsot akarnék osztogatni, de eddig nekem a normális hangnem mindig bejött, így nagyon ritkán kellett a hangomat felemelni vagy a megfelelő embernek levelet írnom.
a legdurvább eset az volt amikor nem akartak egy garanciás terméket garanciában átvenni tőlem, flegma, lekezelő stílusban kaptam azt az indokot, hogy hiába lobogtatom a végfelhasználó számlát, a garancia a gyártástól indul, és az már lejárt.. annyit mondtam, hogy értem amit mond, és nincs igaza, próbáljon valamit intézni mert ha visszamegyek az irodába akkor a szervizvezetőnek fogok panaszkodni, "csináld csak" volt a válasz és a kezembe nyomta a cuccot, hogy "sok sikert"..
megírtam a levelet, fél óra múlva ki volt cserélve a cucc, sűrű elnézést kértek és kérdezték melyik kollégájukkal volt probléma, mert majd jól lebasszák érte, a következőnél pedig kirúgják..
fene a jó szívem, nem mondtam meg ki volt az, mert a probléma megoldódott, a többi pedig nem érdekel
bocs a sok offért!
Új hozzászólás Aktív témák
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Battlefield 6
- VGA kibeszélő offtopik
- Milyen széket vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kuponkunyeráló
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i3-8130U I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Playstation 4 Fat 500 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Bomba ár! HP Elitebook X360 1030 G2 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi