Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz
metal01
üzenetére
A 2. opciót javasolnám én is, így megmarad a "nagy kapacitású szünetmentes" opció is (én pl. 10% és 45%-ra állítva a két értéket használom).
A harmadik lehetőség csak akkor jó, ha használod is az akku'-t, mert akkor egyébként sincsen sokat a teljes töltöttség állapotában sokat, ill. remélhetőleg közel teljesen le is meríted (azaz kihasználod a lehető legjobban a ciklusokat). Az első pedig egy tartalék akku'-nál lehet legfeljebb opció, de azt sem a mélyhűtőbe kell tenni, csak legfeljebb hűtőbe, de inkább egy hűvös kamrába, vagy ilyesmi helyre. Egyébként nekem volt olyan akku'm is, ami 3 év (ebből kettőt én használtam, előtte valószínűleg állt, 40% környékére töltve) után is 0%-os elhasználódást mutatott, de azóta sem sokat romlott az állapota, mert a vevőt betanítottam a helyes használatra (ő is ritkán használja akku'-ról a gépet). IBM/Lenovo esetén a két érték külön beállítás nélkül is 96% és 100%, tehát csak akkor tölt rá, ha 96% alá merül az akku', de a folyamatos teljes töltöttség közeli állapot sem tesz jót neki. -
franc0
őstag
válasz
metal01
üzenetére
Szia!
Ahogy most csinálod, az teljesen jó. Én is így csináltam minden gépemen, és nem volt gond.
Egyébként azt ugye tudod, hogy a szoftverek közel sem olyan pontosak? Le kell szarni mit írnak vissza. Ha majd akksiról nem bír ki 3 órát csak 2-t, na akkor már kezdhetsz aggódni. Mármint nem programok szerint, hanem valós felhasználással.
De az az 1-2-3%-os elhasználódás amúgy semmi.
Túlaggódod ezt a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mozilla Firefox
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- Formula-1
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kedvenc zene a mai napra
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS Vivobook16X Multimédiás laptop 16" -30% AMD Ryzen 5 5600H 8Mag 16/512 FHD+
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- Deltaco laptophűtő 5x140mm 17.3-as méretig,alig használt,garis.
- Lenovo Thinkpad L580, 15,6" FHD kijelző I5-8250U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
A harmadik lehetőség csak akkor jó, ha használod is az akku'-t, mert akkor egyébként sincsen sokat a teljes töltöttség állapotában sokat, ill. remélhetőleg közel teljesen le is meríted (azaz kihasználod a lehető legjobban a ciklusokat). Az első pedig egy tartalék akku'-nál lehet legfeljebb opció, de azt sem a mélyhűtőbe kell tenni, csak legfeljebb hűtőbe, de inkább egy hűvös kamrába, vagy ilyesmi helyre. Egyébként nekem volt olyan akku'm is, ami 3 év (ebből kettőt én használtam, előtte valószínűleg állt, 40% környékére töltve) után is 0%-os elhasználódást mutatott, de azóta sem sokat romlott az állapota, mert a vevőt betanítottam a helyes használatra (ő is ritkán használja akku'-ról a gépet). IBM/Lenovo esetén a két érték külön beállítás nélkül is 96% és 100%, tehát csak akkor tölt rá, ha 96% alá merül az akku', de a folyamatos teljes töltöttség közeli állapot sem tesz jót neki.