Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• carr

őstag

válasz yodee_ #125908 üzenetére

barna:
    itt a jobb alsó részen a vantage ikon, az intelesen nincs ez meg. ott bezárom azt huss, elkussol a fazba. Amd-n pedig bezárom, és fut a háttérben
    Nálam pl ilyen opció nincs is.... :W
    amúgy úgy tölti, de na. 90% ahogy beállítottam. mondjuk nem értem ki használja így, hogy naponta meríti és tölti közel 0%ra, hogy dögöljön megfele az akku, csak a szemetet gyarapítja. idiocracy. Pl: ha jól veszem ki yodee, így használja : "Töltési küszöbértéket nem használok mert amikor lemerül, feltöltöm, és kihúzom." @125900ban. Vagy az akkut húzza ki, az is lehet, de még mindig ott van a BELSŐ akku.
    Azt is állandóan fárasztja az állandó feszkó. Ha jól tudom a túltöltés ugyanolyan káros, mint a 20% alá merítés.... :U Ja igen, nálam mindig be van dugva a gép. Asztali gépként működik.
    Na, mindegy. csőstül minden most. bazeg, geci kovid nem elkapott? 1 hete bazeg úgy köhögök a tüdőm majd kiköpöm, ma meg már elkezdtem nem érezni illatokat, se ízeket. kurvajó.... :/ közben begyűjtöttem 106e közlekedési bírságot meg 8 pontot úgy, hogy 98 óta vezetek, egyszer se hágtam semmilyen szabályt. :W
    Most már a halál jön? WTF? :R

Új hozzászólás Aktív témák