- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
válasz
Tim82
üzenetére
nagyon jó
köszönjük a beszámolót. ezt a bekapcsológombban FPR dolgot sose értettem, én a zsebkomputeren is leragasztottam árnyékoló szövettel.a nagyjábóli végösszeg engem is érdekelne, anyagáron számolva, nyilván nem a zsebedben akarok turkálni hanem nagyságrendileg képbe kerülni az árakkal.
-
totron
addikt
válasz
Tim82
üzenetére
Mennyi lett a vége anyagilag? Milyen irányba /eszköz felé/ változtak a felhasználói szokásaid?
Ujjlenyomatolvasó: inverz idegállapot kell hozzá, kedvencem mikor van egy lagja mire elfogadja az eredményt, az valahogy sosincs fázishelyességben a bejutni akarás tempójával. Ujj szöge, bőr nedvességtartalma, bőrtípus, áthúzás sebessége mind-mind számítanak. Biztos van valahol egy legfelhasználóbarátibb szenzor, én még nem találkoztam vele. Van jobb, de aki nem szereti a minimum másodszori sikerélmény ízét, az engedje el. Így tettem én is.
Forrasztás: mennyire életszerű egy RAM, WiFi cseréjének szükségessége? A régi iskola szerint elengedhetetlen az opció, a valósághoz viszont nem biztos, hogy van köze az aggodalom-faktornak.
#124758VMatteo, bocs, nem volt s, se egér. Jó lesz már a Win10 vége... Még nem sok ideje ismerjük egymást, de már elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- C# programozás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Új Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- AKCIÓ! Csak Ma! Lenovo legion pro 5 Ryzen 9 Rtx 5060
- T14S G1 MAGYAR, i7-10510u érintő kilejző, 16Gb ram, 256Gb NVMe, számla, garancia
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- HP Zbook 15 G6 i7/32GB/500GB M2 SSD/Nvida Quadro
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

köszönjük a beszámolót. ezt a bekapcsológombban FPR dolgot sose értettem, én a zsebkomputeren is leragasztottam árnyékoló szövettel.