-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rankesz #5029 üzenetére
Windows 7 64 prof (MSDNAA),
Közbe megtaláltam az eseménynaplóban:
The device, \Device\Ide\iaStor0, did not respond within the timeout period.
Rágúgliztam, s másnak is volt ilyen problémája thinkpaddal, elvileg az Intel Matrix Storage bugos. Le kell tiltani, vagy újabbat felrakni. S a lenovo update nekem ezt fel is rakta, szóval úgy néz ki megvan...
-
Most megint megfagyott egy kicsit a rendszer, égő winyóLED-del, pedig APS off
-
Az Active Protection System kinyírhatja a winyót, ha nem a gyári?
Egy vadiúj (Samu 500GB M7) winyóm meghalt, s durvább tüneteket a ThinkVantage cuccok felrakása után csinált, konkrétan fagyott mint a halál, aztán gyenge szektorokat talált, (végül?) meghalt az olvasófej a HDSentinel szerint, meg a BIOS-ban lévő HDD Diagnosztika szerint is. De nincs kizárva az sem hogy eleve sz@r volt a winyó. Most éppen gariba van.
Most vettem még egy ugyanilyen winyót, s mióta felraktam a ThinkVantage-t ez is fagyott 2 nap alatt most 2x. De messze nem olyan szinten mint a másik. Most azért kikapcsoltam az APS-t. Aztán lehet csak azért fagyott le, mert kikapcsolta progi a winyót, sőt biztos, mert minden ilyen fagyásnál ég a winchester - aktivitás LED. Viszont a gyári nem csinált ilyeneket. Diagnosztikák szerint mindenesetre alapból jó az új winyó. Viszont félek, hogy az APS kinyírja a ki-bekapcsolgatásával.
Van valakinek valami tapasztalata ezzel?
-
-
Legyen igazatok.
De akkor ezek szerint az én 15.4-es T61-emben sincs a kijelzőben rollcage? Mert így is azért elég masszív, nem tűnik túl könnyűnek hátulról beb***ni. Ez alapján végülis nem lenne sok baj az új Tx10-ekkel. Dehát akkoris.
-
válasz
Shadowfax #4612 üzenetére
Hát de a fene vigye el, miért kell egyáltalán visszafelé fejlődni?
Az SL és R szériánál már eddig is sok thinkpaddict húzta az orrát, azoknál még oké hogy ki van spórolva pár dolog, hisz ezeknek a költséghatékonyság volt a szempont. No de kérem, most a T szériát butítják le kb R szintre...
Bár ha top cover rollcage nélkül is jól bírja a strapát, akkor oké. De ennek nem látom sok esélyét.
-
Trackpoint szokott másoknak is beragadni?
-
Sziasztok!
T60-ból van IPS panelos? S ha van, akkor melyek azok, amik biztosan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple Watch
- Építő/felújító topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest