Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Videós, mozgóképes topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
Hi!
Igaz hogy én egyszer már itt befejeztem,de azóta gondolkodtam egy kicsit.Végigolvastam a topicot amiben mondtam hogy távozom.Nagyon örültem hogy sokan mondtátok,ne hagyjam abba,sőt néhányan még emailt is írtatok.Ennek,és twollah kollega topicom utáni viselkedésének köszönhetően úgy döntöttem,hogy még egyszer nekifutok.Kicsit kevesebb sértődékenységgel,kevesebb kötözködéssel,több toleranciával,több érveléssel.
Lehet hogy bennem van a hiba,túl könnyen megsértődöm.Az is igaz hogy én még nem kaptam akkora pofonokat az élettől,mint az idősebbek,nem kellett talpra állnom kemény dolgok után,és az életemben ez a legnagyobb negatívum,hogy valaki csúnyán néz rám.
Aktív témák
Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Videós, mozgóképes topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Tarolt az indiai piacon a Realme P4 Lite 5G
- Google Pixel topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Tok buktatta le az iPad (2026) legfőbb újítását
- Witcher topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo X1 Nano 907 Gramm Core i7 1180G7 16Gb Ram 512Gb NVMe Boltból Garanciával Számlával
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- HP ZBook Firefly G9 - 14" hibás kijelző, i7 1255U, 16GB RAM, Nvidia T550 4GB VGA, hiányos bill.
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest