Hirdetés
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Projektor topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
Aktív témák
-
harry
veterán
Ok, egyetértek, de szerintem akkor is kicsit sok... Persze szponzorokat keresni ismét nehéz feladat, főleg egy első rendezvényhez. De így lehet sokakat eltántorít a nevezési díj, és csak látogatókból ismét nehéz lenne egy nagyobb esemény költségeit kifizetni. Amúgy mint mondtam is, örülök, hogy mások is foglalkoznak moddinggal, és jó ötletnek tartom a kezdeményezést, csak itt-ott változtatnék rajta. Tehát pl hangtechnika nem tudom mennyire fontos - egy kis alaphang jó, de ehhez nem kell olyan komoly berendezés. Illetve svédasztal - ha valami komolyabb esemény van, esetleg egy nagyobb PH! tali akkor jó, de így verseny keretében nem tudom mennyire fontos. Így kezdésnek lehet kicsit sokat akartok, lehet jobb lenne kicsit lépcsőzetesebben haladni (pl kisebb hely, kisebb technika, kisebb költségek).
Aktív témák
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Apple MacBook
- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- Le Mans Ultimate
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- 27% - ASUS ROG Ryuo IV SLC 360 ARGB (90RC0151-B0EAY0) AIO Vízhűtés !
- Hyte Y60 Distro eladó
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Razer Iskur Gaming szék, zöld
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest