- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzeperx
tag
ha ujratetted a winfost és nem sp1 vagy sp2 -t tartalmazó cd ről akkor egyszerű a magyarázat.................
-
Krix
őstag
Megpróbálhatod a következőt is:
Kikapcsolod a HT-t a biosban és elindítod a windowst. Újraindítod és visszakapcsolod a HT-t. Lehet, hogy így magára talál a win és felismeri.
A gép indulásakor a képernyőn kiírja a HT-t? (Még az op. rendszer elindulása előtt.)
Egyébként nekem is ilyen lapom van. -
Jasi
csendes tag
Érdekes!!!!!
Az alaplaphoz kaptál telepítő CD-t???,
Ez akkor lehet talán, ha a chipset driverek nem megfelelően vannak installálva.
De elvileg alapból fel kék ismerni neki, nekem legalábbis így volt!!!
Nézd meg még esetleg az eszközkezelőt, hogy ott hogy látja a processzort (1db-nak, vagy 2db-nak)!
Ha másként nem megy, akkor még azt is megpróbálhatod, hogy az eszközkezelővel eltávolítod az illesztőprogramját, azaz eltávolítod a rendszerből!!! Majd újraindítod, beteszed az XP CD-t és az XP elvileg felismeri majd mint új hardvert és telepíti a szükésges illesztőprogramot hozzá!!!!
Egyéb ötletem nincs
[Szerkesztve] -
TwoFaceS
csendes tag
Nah akkor... az lenne a helyzet, hogy nekem van egy 3.2Ghz-es Prescott magos (S478) procim HT támogatással és egy Gigabyte GA-8IK1100-as alaplappal és mióta újratettem a windowst azóta nem ismeri fel, hogy a proci HT-es, pedig a biosban be van állítva!!!...
Az Everest ugyan felismeri, hogy támogatja a procim a Hyper Threading-et, de szerinte le van tiltva...
Valaki segítsen PLS!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- E-book olvasók
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Milyen légkondit a lakásba?
- Spórolós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest