Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Freddy76

addikt

Sziasztok,

A XII. kerületben lakom, nálunk a Digi és a UPC nem szolgáltat. Nekem most három lehetőségem marad:
    1. Telekom. Itt van ugye TV, internet, a TV kábel, set top box, CU kártya nuku, a net ADSL, a legjobb elérhető csomagban 20/1 Mbit/s a kínált sávszélesség (letöltés/feltöltés), 1/0,5 Mbit/s a garantált.

2. Adott az általam ismeretlen szolgáltató, a HWR. Náluk koax kábelen jön a TV és a net, a net 80/8 Mbit/s a névleges, 16/2 Mbit/s a garantált..

3. Net jön mobilon, van egy 30 gigás csomagom, ez 7.590, nekem elég, 4K sávszélesség elérhető, bőven elég gyors, letöltögetni nem szoktam arra ott az irodában a 100-as UPC, általában a hónap utolsó napjaira elfogy a 30 giga, ilyenkor a böngészés és a mail mrad gyors, de videókat már tudok nézni, mert ott beszaggat. Emellé jöhetne egy MindigTV csomag, kis szobaantennával.

4. Net és a TV is a MindigTV-től jön. Itt van egy 30/1 Mbit/s csomag (garantált 20/1).

Nincs jó megoldás... T-től menekülni akarok, a HWR-t nem ismerem, a mobilnetnél a véges csomag zavaró, a MindigTV-nél pedig a szobaantenna frusztrál.

Adatok alapján a HWR a legjobb, de bizonytalan vagyok. Aki itt HWR TV/net előfizető, milyen tapasztalatokkal bír?

Új hozzászólás Aktív témák