Hirdetés
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Knight666
aktív tag
válasz E.Kaufmann #101 üzenetére
Én meg ilyen mobilról írom .
-
Knight666
aktív tag
Plazma TV-m még nem volt, de ha szembe jön egy megkímélt állapotú különlegesebb modell olcsón, akkor még nem kizárt, hogy lesz. Mondanom sem kell, hogy a Philips 56PFL9954-et is használtan vettem . Amikor kijött, nevetségesen drága volt: 4500 Font volt az induló ára 2009-ben, és itthon nem is nagyon láttam sehol friss modellként. Magazinokból emlékszem rá főleg: "Az első filmes képarányú LCD TV". Sokan hitték, hogy el fog terjedni, és minden gyártónak lesz 21:9-es TV-je, de ez is csak egy innovációs zsákutca lett, mint megannyi más dolog akkoriban .
-
Knight666
aktív tag
A korszakból két csúcsmodell is van a háztartásban, és még mindkettő kifogástalanul működik, napi használatban vannak:
Sony KDL-40Z5500 (25000 üzemóra)
Philips 56PFL9954 (11000 üzemóra)
A mai tévék keretmentes, vékony egyen kinézete ugyan nagyon modern hatást kelt, de olyan ingerszegény a régiekhez képest és valahogy nem adja ugyanazt a hangulatot, karakteres megjelenést. Főleg a Philips letaglózó: a vastag káva és a szokatlan képarány miatt majdnem másfél méter széles, és talppal együtt 40kg . Ja és járulékos előnye volt a masszív, vastag készülékháznak, hogy elfért benne egy normális hangrendszer, és nem kellett beszerezni minimum egy hangprojektort, ha nem akartál dobozhangot .
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest