Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- ASUS notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
Szia a bejövő hívás esetén kiírja a nevét, Messenger hívás esetén nem tudom megmondani sajnos, illetve a képeket nem jeleníti meg a linkeket passzolom. Én Alzától vettem, nagyon szép minőségi óra, korrekt üzemidő az égből és anyagminőséggel, viszont én végül visszaküldtem elállás keretében. Email esetén még mindig csak az első pár sort mutatja, nem jöttem rá órán, hogy lehetne a teljes mailt elolvasni, valamint nem tudom órán úgy törölni, hogy ne maradjon meg a telefonon, onnan is külön kell törölni. Tényleg nagyon pöpec óra,ha ezek ki lennének küszöbölve akkor megtartom, de ez így nekem 180-ért sajnos nem elég. Tényleg sajnálom, mert a kijelző és az egész óra minősége hibátlan. A szoftver is nagyon barátságos a fenti limitaciókat kivéve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti doboz + 90 nap garancia!!! Apple Watch Series 8 45mm - Midnight
- APPLE WATCH 11 46mm CELLULAR ( eSIM ), SPACE GRAY, PÁR NAPOS, 24 HÓ GAR, ÜZLETBŐL
- új aktiválatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple 1 év garancia
- Apple Watch SE (2024) Eladó
- Apple Watch Series 8 Silver aluminum 45mm / e-Sim / 6Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest