Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen processzort vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Érkezett frissítés:
-
gombasm
aktív tag
Sziasztok!
Kérdés: tudja-e (már) ez az óra az edzés közbeni automatikus megállítást/elindulás utáni indítást? Voltak Huawei óráim, a 2 -es sorozat ezt még nem tudta, az újabbak leírásából pedig ez nem derül ki.
Ha ez a funkció működne (séta, futás, kerékpározás esetében), akkor tervezem egy GT4 v. GT5 vásárlását.
Köszi a választ, privátban is jöhet, úgy biztosabban észreveszem. -
gjoco1
addikt
Na végre .
-
gjoco1
addikt
Én hosszú év WearOS használata után váltottam Huaweire és eddig elmonthatom , hogy kicsit sem bántam meg .
SGW 6 Classic után szálltam ki . Igaz a polcon még van egy Samsung watch4 .
Ez még a Samu 6 ot is sarokba szorítja szerintem . Samsungéknál mostanában elég komoly gondok vannak . Sorra elcseszik a frissítéseket és nyirbálják az eddig bevállt jó dolgokat .S22U és S23 U váltogatja egymást nálam .
Amúgy kicsit fenttartásokkal álltam a Huawei előtt . Elször csak egy Watch GT 2 vel kezdtem a váltást és hamar ráéreztem az ízére és mindenek előtt az csábított el , hogy nem kell napont akár 2x seggbe szúrni a töltővel .
Hamar elébem kerűlt ez szinte gombokért és egy hét után a SGW 6 Calssic ment is a portáról .
Egyedül ami hiányzik a WearOS ből az a lapok szabhatósága . De lassan kibékülök ezzel is . Vettem egy pár pofás lapot és már egészen pofás lett így a vekker .
Egy kicsit morogtam a Harmony nagy frissítése után , mert egy két dolgot itt is megnyírbáltak .De hogy miért nem akar nekem befrissülni az talány . De ahogy említetted semmi extra . Mondjuk akkora frissítési méretbe nem is lehet semmit bele tömni .
Úton van egy hézagmentes szíj , amit Alikáról rendeltem . Jól fog kinézni ezzel szerintem . . .
Összeségében valóban szép és remek eszközt tákoltak össze ez kétségtelen . Örülök , hogy meghasonlottam önmagammal Samsung ügyileg .
Már azon agyalok , hogy egy Pro5 be belemásszak vagy ne .
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!