- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
-
PROHARDVER!
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
válasz
Graphics #3023 üzenetére
Én is örültem volna ha ilyen egyszerű. De mint írtam énis azzal kezdtem hogy gyári mifit a play-ről, párosítás, rögtön akarta frissíteni a fw-t és kapásból sikertelen. Milyen helyhozzáférésre és engedélyekre gondolsz? Net valszeg oké, minden más megy a wifiről. De délután még mobilneten próbálkoztam ott se ment.
-
r0by
addikt
válasz
Graphics #2927 üzenetére
Ki mondta, hogy én például mindent elvárok tőle?
Volt pár éve mi band-em, még az első széria, a színes led-es. Azt a feelinget idézi az egész, csak most nem három led van, hanem egy egész kijelző, ahova ki lehet tenni az aktivitás adatait és az időt.
De személy szerint én okosóráról váltottam, és az után a bip-et nem igazán nevezném okosórának. Ez a kütyü szvsz még mindig csak egy aktivitásmérő. Hozzáteszem, hogy szoftveresen sokat lehetne még rajta segíteni.
Nah, de szerintem hagyjuk a témát, én is hagyom, ne offoljuk a topicot
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fűnyíró topik
- SSD kibeszélő
- PlayStation 5
- Formula-1
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háztartási gépek
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Gamevice kontroller - iPad mini
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest