- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Everest / AIDA64 topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
-
PROHARDVER!
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
Én ezt tavaly augusztusban vettem eustockon. Egyébként nem is látok benne ragasztást. Se kétoldalas ragasztás nyomát, se hagyományosabbat. Vagy az felszívódott teljesen?
Szerencsére sok kijelzőt cseréltem már, így van kellékem a javításhoz, de ez kicsit csalódás, pedig nagy xiaomi fan vagyok évek óta. -
draco31
veterán
Volt már olyan akinek elengedett a kijelző rakasztása? Nekem tegnap este kiesett a kijelző, még jó hogy észrevettem, így csak vissza kell ragasszam. De ez azért kissé fura..
-
HKorn
veterán
Tört Mi Fit-el most nekem nem megy a gpx export. Elmegy 75%-ig és megáll, más is tapasztalt ilyet?
-
keszo
őstag
Nekem ma frissült az órám. Új framework települt. Más is tapasztalt ilyet?
-
pingu22
tag
A Lite-ról szól a kérdésem, nem sima a Bip-ről. A Lite hivatalosan is vízálló 3ATM-ig, az Amazfit oldalán is azt írják, hogy lehet úszás közben is hordani. Ellenben semmi tesztet, videót nem találtam erről, gondoltam hátha van valakinek ezzel kapcsolatban valami tényleges tapasztalata.
-
pingu22
tag
Hali!
Bip Lite-ot használ valaki rendszeresen vízben, van tapasztalat hogy bírja? Köszi szépen!
-
gyuri2008
veterán
Nem jól értelmezed,még nem lehet kapni,csak megrendelni.
Kb 2 hét mire kapható lesz Magyarországon.
Hívd fel őket Telefonszám: 06-1-445-1-777 -
Meto
csendes tag
Oké, köszönöm, tehát azzal már tisztában vagyok, hogy mi történik. De tudtommal más óráknál ez nem(vagy nem ilyen körülményesen, és nem ilyen gyakran) történik.
Amúgy már lehet kapni a GTS-t:
https://www.konzolvilag.hu/mobil/xiaomi-amazfit-gts-okosora-fekete?gclid=CjwKCAjwxaXtBRBbEiwAPqPxcOCTM3SjqtSFZ-EN6ewa5tBsFDK_X1nOGgo6qBsSsA7NkgB1CQEA_xoCTggQAvD_BwE -
Meto
csendes tag
Sziasztok,
Imádom az amazfit bip-em, de gondolom mindenki találkozott már azzal az idegesítő jelenséggel, hogy nagyon gyakran frissíti az A-GPS-t. Nem tudom pontosan mit frissít ilyenkor (talán firmware-t), de ha nem végzem el, akkor futáskor nem jól érzékeli a helyzetemet, és nem jól méri a távolságot. A kérdésem az, hogy esetleg tudja valaki, hogy ezt az amazfit gts-ben már megoldották-e vagy sem?
Köszi
-
PubliCat
tag
Csaó
Valaki nem tudja melyik ez a számlap? Pár napja keresem már, de még nem leltem meg.
[link] -
divan
őstag
-
divan
őstag
-
törölt tag
Hogyan tudok iOS-en ékezetes betűtípust telepíteni a Bip-re? Az összefoglalóban leírt módon nem működik. AmazTools küldi, de amikor eléri a 100%-ot akkor errort ír és az óra kéri, hogy csatlakoztassam újra a telefonhoz. Ezután a mifit updating fonts üzenetet jelez és gondolom visszateszi az eredti betűtípust.
-
elfelejt
aktív tag
Már lassan egy éve használom boldogan az órát, de az lenne a kérdésem, hogy tudok valamit tenni azért, hogy mindig frissüljön az aktuális időjárás a watchfacen?
IPhone-t használok, fent van a Mi Fit és az AmazTools is. (Igaz állandóan bezárom a futó alkalmazásokat.. 😅)
Ha fut a háttérben a Mi Fit akkor a számlapon láthatom a friss időjárás adatokat egész nap?
-
-
muszi0521
aktív tag
Sikerült valakinek csutkára lemeríteni ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest