Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubee82
őstag
Nem para, ez kisse mas tema, nem a szokasos kripto. Ehhez eleg a telod es hogy 24 orankent elinditsd a banyaszast. Nyugodtan kiloheted az appot utana, nem szopja le az akksit meg nem lassitja be a telot. Gyakorlatilag olyan, mintha nem is lenne. Egyelore meg teszt fazisban van a projekt, nincs kvazi atkonvertalhato erteke a Pi-nek, de szepen haladnak vele. Ami meg egyedi, hogy epithetsz magadnak egy csapatot, ami meghivasos alapon tortenik es minel tobben vagytok egy korben, annal tobbet termelsz adott idoegyseg alatt. De csak akkor, ha mindenki termel. Szintek is vannak ebbol a szempontbol. Ha valaki elfelejti beinditani a banyaszast, akkor te azt a pluszt elveszited. Bovebb info: [link]
En semmilyen mas kriptoval nem foglalkozok, ezzel is csak azert mert nem zavar semmit es senkit. A BAT meg elmehet a picsuba
Vegignyalaztam a kozossegi forumot, eleg gyakori jelenseg az, ami nalam is van. Egyelore meg nem lattam ra erdemi megoldast. Konkretan nalam azt mutatja, hogy 0 reklam jott iranyomba, ami minden csak nem igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- Gyors és kedvező csomagküldés Magyarországon és külföldre!
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vegignyalaztam a kozossegi forumot, eleg gyakori jelenseg az, ami nalam is van. Egyelore meg nem lattam ra erdemi megoldast. Konkretan nalam azt mutatja, hogy 0 reklam jott iranyomba, ami minden csak nem igaz.