Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zodo

nagyúr

válasz TESCO-Zsömle #83 üzenetére

Igen ,észrevettem,hogy már nem kapni vezérlést max. ledes-t kit-ben,de az nem kell. :N

Gondoltam,hogy nem akarsz sokat költeni,főleg olyan tápra csak bedobtam,mint lehetőség. Persze azt is sejtettem,hogy nem lehetsz egy mai kispályás kezdő. :)
    Zotac lapot is csak szemléltetésképp linkeltem, nagyon szép kis lapok a J&W Minix-el karöltve. De miért ilyen drágák. :W
    Intel Atom procikat nem ismerem csak,hogy alacsony a fogyasztásuk! Melóhelyen épp kellene tesztelnem a következő generációs géppark első tesztalanyát egy Msi Wind-et,de az informatikai osztályunk dolgozói kicsit lassan haladnak. Az 1 hónapos tesztídőszakból már letelt 2 hét és máris eljutottak odáig,hogy átpakolták a cuccaimat ,de se a nyomtatót se a vonalkódolvasót nem sikerült összekötniük, mert azok még soros ill. ps/2-es csatisak és úgye a kis vind-nek meg csak usb-s ajzatai vannak. Úgyhogy reggel bekapcsolom este meg ki és közben csak nézzem a házát ,így majd megtudjuk mennyit fogyaszt :DDD ,mert legalább fogyasztás mérőt sikerült valahonnan szerválniuk. :))

Majdnem ajánlottam a régebbi projektem tápját csak rájöttem ,hogy az hiába keskeny és lapos ,de cserébe viszont hosszú. Compaq d530 sff ház, gyári 185 watt-os tápja. Mostani konfigomat pakoltam bele (kivéve a hd4670 ill. ac pro-t ) , jól is ment csak a vga kari miatt kelett átadnom a barátnőmnek a kicsikét. :(((

Szerk: aza Sony ,tényleg szép darab. Kár lenne érte, inkább cseréld ki az ic-t.

Szerk 2: ismerős jelentkezet,hogy nekilát valamelyik rajz alapán a vu vezérlés megépítésének. :DD

• FID

őstag

válasz TESCO-Zsömle #83 üzenetére

Üdv a topikban!
    Várunk minden fejleményt!
    Jó lesz az a cd lejátszó bár nekem volt 2 féle asus pundit gépem, nagyon szerettem csak a félmagas dolgoktól óckodom.
    mini itx-en gondolkoztam de már nem járok lan-ozni, pedig milyen jó lett volna anno egy gyufás skatulya méretű gép.
    ui: A mikro atxes lapod felől 2napja érdeklődtem és még nem válaszoltál pű-ben.

Zodó: a fedlapot fested és lakkozod?
    Bár én szerintem egy pofás ezüst öntapadós fólia királyabb lenne.

Új hozzászólás Aktív témák