- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Vezetékes FEJhallgatók
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #83 üzenetére
Igen ,észrevettem,hogy már nem kapni vezérlést max. ledes-t kit-ben,de az nem kell.
Gondoltam,hogy nem akarsz sokat költeni,főleg olyan tápra csak bedobtam,mint lehetőség. Persze azt is sejtettem,hogy nem lehetsz egy mai kispályás kezdő.
Zotac lapot is csak szemléltetésképp linkeltem, nagyon szép kis lapok a J&W Minix-el karöltve. De miért ilyen drágák.
Intel Atom procikat nem ismerem csak,hogy alacsony a fogyasztásuk! Melóhelyen épp kellene tesztelnem a következő generációs géppark első tesztalanyát egy Msi Wind-et,de az informatikai osztályunk dolgozói kicsit lassan haladnak. Az 1 hónapos tesztídőszakból már letelt 2 hét és máris eljutottak odáig,hogy átpakolták a cuccaimat ,de se a nyomtatót se a vonalkódolvasót nem sikerült összekötniük, mert azok még soros ill. ps/2-es csatisak és úgye a kis vind-nek meg csak usb-s ajzatai vannak. Úgyhogy reggel bekapcsolom este meg ki és közben csak nézzem a házát ,így majd megtudjuk mennyit fogyaszt,mert legalább fogyasztás mérőt sikerült valahonnan szerválniuk.
Majdnem ajánlottam a régebbi projektem tápját csak rájöttem ,hogy az hiába keskeny és lapos ,de cserébe viszont hosszú. Compaq d530 sff ház, gyári 185 watt-os tápja. Mostani konfigomat pakoltam bele (kivéve a hd4670 ill. ac pro-t ) , jól is ment csak a vga kari miatt kelett átadnom a barátnőmnek a kicsikét.
Szerk: aza Sony ,tényleg szép darab. Kár lenne érte, inkább cseréld ki az ic-t.
Szerk 2: ismerős jelentkezet,hogy nekilát valamelyik rajz alapán a vu vezérlés megépítésének.
-
válasz
TESCO-Zsömle #83 üzenetére
Üdv a topikban!
Várunk minden fejleményt!
Jó lesz az a cd lejátszó bár nekem volt 2 féle asus pundit gépem, nagyon szerettem csak a félmagas dolgoktól óckodom.
mini itx-en gondolkoztam de már nem járok lan-ozni, pedig milyen jó lett volna anno egy gyufás skatulya méretű gép.
ui: A mikro atxes lapod felől 2napja érdeklődtem és még nem válaszoltál pű-ben.Zodó: a fedlapot fested és lakkozod?
Bár én szerintem egy pofás ezüst öntapadós fólia királyabb lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- YouTube
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nyaralás előtti hardverszemle
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged