- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Egérpad topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen széket vegyek?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
taltos
senior tag
válasz
Forest_roby #21 üzenetére
''Na ja, de ahhoz kell az adott serverhez rendszergazda jog, az viszont nem biztos hogy van!/ha jól tudom/''
Rosszul tudod!De komolyan! Ha engedélyezve van a .htaccess használata (apache esetében), akkor nem kell. Ha nincs, akkor meg nem ez van letiltva, hanem maga a felhasználó általi bármilyen ilyen irányú configolás. De a minőségibb szervereken nem szokták letiltani a .htaccess -t. Az én 4000/év es tárhelyemnél (asszem ennyi, de nem sokba kerül) is engedélyezve van, pedig nem feltétlen egy elit valami.
Sajnos mivel én még nem csináltam ilyet, így nem tudom bevágni azt a sort (esetleg sorokat) amiket ehhez be kell írni, de egyszer egy könyvből próbálgattam, és működött. Apu nagykerárlista letöltős honlapja is így van megcsinálva, és még sok helyen láttam már.
A .htaccess-nek pont az a lényege, hogy az apache default bállításait bizonyos keretek között finomhangolni tudod a rendszergazda nélkül. -
taltos
senior tag
Egy teljesen hülye kérdés, de ilyet nem szoktak úgy megoldani, hogy a .htaccess file-ban egy könyvtárat pass-al védenek le? Mert akkor ez a biztonsági kérdés már áttolódik az apache-ra, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Tőzsde és gazdaság
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest