- Furcsán, de elstartolt a GeForce RTX 5050 Laptop GPU
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- OLED TV topic
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
Félre ne érts, nekem is Dell 6420-am van, amiben pár éve procit is cseréltem. Ebből is láthatod, hogy nekem semmi bajom a régivel, sőt kifejeztten zavar, ahová nem csak a konzumer de akár az enterprise IT is tart, a mindent beforrasztunk, semmi nem cserélhető vagy javítható megközelítéssel. Ha bármi beszarna a Gen8-amban (amit szintén használtan vettem), biztosan megpróblánám megjavítani, bár azon már erősen gondolkodok, hogy a régi N36L-ben (laphiba, nem javítható) elkezdek berednezni valami mini ITX-es új rendszert, de nem találok lyat, amiben legalább ECC támogatás lenne. az IPMI-ről hajlandó lennék lemondani, mert olyat végképp nem találtam, de az ECC-ről nem. Láttam hogy mit történik a soft RAID-del amikor silent memory corruption van, ezek alapján azok a százezres NAS-amiket az ismert gyártók készítenek, időzített bombák. Bár az euró is gyengül a dollárhoz képest, szerencsére engem a Forint gyengülés közvetlenül nem érint, de hidd el látom én is, hogy amikor Hollandia legnagyobb IT nagykerében még lead time sincs, nem hogy készlet mondjuk egy közép kategóriás barebone PC-re (listában 147 termék, ebből raktáron kettő(!) darab van, beforrasztott cerkával, többihez még ígéret sincs hogy mikor lesz), azt én is érzékelem, hogy itt van nagyobb gond is.
-
Egon
nagyúr
Lassan 40 éves vagyok, és soha ilyen kevés vásárlóereje nem volt a fizetésemnek mint most. Amikor a Gen6-os Microservert vettem, töredék ennyi volt a fizetésem, mégis egy havi béremből megvettem egy fullos gépet játékra.
Ehhez meg én tennék hozzá.
Azért ebben nem csak a HUF-USD árfolyam van benne: az MSRP is feljebb ment a hardverek tekintetében, meg nem is az ajánlott áron mennek pl. a vga-k.
Egyébként az első gépen 1992-ben egy 386 DX-40-es volt, soknak számító 4 MB (sic!) memóriával és 80 MB-os merevlemezzel; VGA szabványt teljesítő monitorral és videokártyával (ekkor még a legtöbb gépben EGA vagy CGA volt). Az 100K körüli pénzbe került, a havi fizum meg kicsit több mint 10K volt...10 havi fizetésemből most bármit is meg tudnék venni...
Új hozzászólás Aktív témák
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Furcsán, de elstartolt a GeForce RTX 5050 Laptop GPU
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Motoros topic
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- BestBuy ruhás topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- Mac mini (2023 with M2)
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest