- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Milyen alaplapot vegyek?
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
Új hozzászólás Aktív témák
-
urban racer
senior tag
Mivel ingyen volt a kiszállítás, én külön-külön kértem mindent. Jól is tettem, mert rendeltem egy 27"es Asus monitort is, ami már kedden ittvolt... Többen azt írták, hogy hétvégén is kiszállítanak, a dpd oldala szerint a veszprémi depo csak hétfőtől péntekig van nyitva. Azért holnap délelőtt elmegyek arrafele, hátha mégiscsak dolgoznak hétvégén... Nem köteles mindenki szállítani hétvégén, csak ugye minden város külön-külön alvállalkozó, ezért mások a szokások is.
Amit írtál az is igaz, ha a futár jófej lenne még akkor sem tudná odaadni sajnos. Egy másik futárcégnek az alvállalkozója jóbarátom, nah ott is vannak kavarodások-de a pda nem engedi nekik sem kiadni
... Eleve azzal van baj, hogy össze van kapcsolva. Meg azzal hogy KIS csomag szállítás. Azt van olyan, hogy pecabotot meg társait küldenek... No meg az emberek is: ha fizetni kell érte akkor majdnem hogy hálás a futár, hogy átveszik. De ha előre kifizeti, akkor örül... Ma vizsgáztamátmentem szociológiából, de erre valahogy nem tudok rájönni
Új hozzászólás Aktív témák
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- ÚJ ASUS CORE I5 14400 ULTRA GAMER PC 32GB DDR5 RAM 1.0TB SSD ÚJ ASUS RTX 5070 12GB DDR7 2ÉV GAR!
- Lenvoo M70q / M90q Micro - Mini PC - Core i5 10400T / 10500T- 16GB DDR4 256GB NVMe SSD - több db
- PRÉMIUM WHITE PC - 9800X3D / 9070 XT Hellhound Spectral White OC / ASRock X670E Taichi Carrara (L)
- Szupergyors Core i7 7700 FSC P757 TOWER SSD PC 4X4.0Ghz 16Gb DDR4 512Gb SSD DVD WIN11 1Év GARANCIA!
- Ryzen 7 kezdő 1080p játszós konfig + 27" LG IPS LED monitor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

... Eleve azzal van baj, hogy össze van kapcsolva. Meg azzal hogy KIS csomag szállítás. Azt van olyan, hogy pecabotot meg társait küldenek... No meg az emberek is: ha fizetni kell érte akkor majdnem hogy hálás a futár, hogy átveszik. De ha előre kifizeti, akkor örül... Ma