Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dchard

veterán

válasz magyarzoltan #6158 üzenetére

Arról már nem is szólva, hogy még ha el is fogadjuk igaznak az érvelés nagy részét, hol a fenébe van az ár-érték arány? Ha az alacsony fogyasztás - kis teljesítményből (cerka) indulunk ki, hogy a fenébe lett az alig valamivel gyorsabb cerkás gen8 alap ára 2-3-szorosa az ailg valamivel lassabb N40L-nek? Tételezzük fel, hogy nekem megfelel (arányosítva természetesen) az eredeti gen7 teljesíténye, ami a cerkás gen8-cal (idő arányosan) partiban is van. Ehhez képest a bruttó 35 ezerről (ennyiért vettem számlával, újonnan az N36L-t) felment a hasonló teljesítményű gen8 cerkás konfig ára bruttó 80-ra, de láttam használtan manapság e fölött is gari nélkül. Mi lehet erre a magyarázat? Az ILO? :) (költői volt a kérdés)

Eljutottam oda, hogy nézegetek miniITX lapokat ECC-vel, és egy szabványos házzal. Valószínűleg drágább lesz a summa, de a következő bővítésnél nem kell mindent kidobnom. Az biztos, hogy ilyen mindennel inkompatiblis form faktort soha többet nem veszek. Mostmár túl drága (és nem azért, mert nincs 110 ezrem egy gen10-re...).

A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

Új hozzászólás Aktív témák