Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sipi83
aktív tag
Sziasztok!
Összeraktam az a réggebbi hozzászólásomban írt konfigot. A rendszer, a Win7 egy Samsung 470-s SSD-n van. Adattárolásról pedig három HDD (2 és egy 1 TB, illetve van még egy 640 GB-is) gondoskodik.
Telepítés gond nélkül zajlott, miután megcsináltam a BIOS mod-ot. Így már van AHCI mód, megy a TRIM is.
Amire használom: 20"-os monitoron mint PC, 46"-os TV-n mint HTPC, amúgy meg 24 órában megy a torrent.
Eddig nagyon elégedett vagyok vele, a hangja kicsit hallható, de nem zavaró, simán tudok aludni is 3 méterre tőle. Böngészés és általános használat közben is jól muzsikál. A Youtube-on található 1080p-s videókkal megküzd, de még élvezhető.
Filmeket XBMC-vel játszok le, és hála a DXVA-nak, minden mkv konténerben lévő filmemet szépen viszi. Van pár blu-ray rippem is, a lejátszás OK, bár a beletekerésnél már tapasztaltam némi lagot.
Hangkártya hiányát egyelőre a DAC orvosolja, majd jön egy rendes HDMI-s házi-mozi erősítő hangfalakkal, mint a rendszer befejező eleme.
Összességében nagyon jó vétel volt.
Aki kicsit is hezitál a vételén, ne tegye.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- World of Tanks - OFF topic
- Interactive Brokers társalgó
- PlayStation 3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EAFC 26
- Sweet.tv - internetes TV
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- GAMER PC - i7-7700 / 16GB / GTX 1050 Ti / 512GB SSD
- Netezős, filmezős PC - Intel Core i5 / 8GB / SSD / WiFi
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest