Aktív témák
-
Szia!
Legközelebb mielőtt új topikot nyitsz, legyél szíves használd a keresőt, mert több mint valószínű, hogy a meglévő témák közt is lesz olyan, amibe a kérdésed beleillik, és egy nagyobb, forgalmasabb témába választ is előbb remélhetsz.
Jelen kérdésedet javaslom az alábbi témák valamelyikében feltenni:
Azonnali alaplapos kérdések órája
Ezt a topikot pedig zárom.
-
tunkasz
csendes tag
Sziasztok!
Kérdés
Van egy említett alaplapom ami egyik napról a másikra megadta magát. Minden bordát megpasztáztam, CMOst lereseteltem, műxik us az alaplap mert szabályozva van a procihűtő, hallani hogy a modulok betöltenek -kapnak feszkót - s ha megnyomom a kikapcsolas gomot ki is kapcsol megfeleloen a lap. DE észre vettem hogy amikor bekapcsolom a gepet akkor folyamatosan villog - masodpercenkent - az integrált hálokártya Zöld LED-je. Van egy másik gépem ami ugyanúgy betölt egyszer gyullad fel ertelem szeruen a halozati kartya ledjei.
Arra gyanakszom hogy meghalt vmelyik chip vagy modul benne de ki vagyok én hogy ítélkezzek rajta.Valaki találkozott már valami hasonló problémával?
Előre is köszi!
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpársportok
- Gumi és felni topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Béta iOS-t használók topikja
- Nintendo Switch
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest