- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Házimozi belépő szinten
- Hogy milyen lett az ASUS ProArt széria csúcsnotesze? Hát ilyen!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Szia!
Legközelebb mielőtt új topikot nyitsz, legyél szíves használd a keresőt, mert több mint valószínű, hogy a meglévő témák közt is lesz olyan, amibe a kérdésed beleillik, és egy nagyobb, forgalmasabb témába választ is előbb remélhetsz.
Jelen kérdésedet javaslom az alábbi témák valamelyikében feltenni:
Azonnali alaplapos kérdések órája
Ezt a topikot pedig zárom.
-
tunkasz
csendes tag
Sziasztok!
Kérdés
Van egy említett alaplapom ami egyik napról a másikra megadta magát. Minden bordát megpasztáztam, CMOst lereseteltem, műxik us az alaplap mert szabályozva van a procihűtő, hallani hogy a modulok betöltenek -kapnak feszkót - s ha megnyomom a kikapcsolas gomot ki is kapcsol megfeleloen a lap. DE észre vettem hogy amikor bekapcsolom a gepet akkor folyamatosan villog - masodpercenkent - az integrált hálokártya Zöld LED-je. Van egy másik gépem ami ugyanúgy betölt egyszer gyullad fel ertelem szeruen a halozati kartya ledjei.
Arra gyanakszom hogy meghalt vmelyik chip vagy modul benne de ki vagyok én hogy ítélkezzek rajta.Valaki találkozott már valami hasonló problémával?
Előre is köszi!
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Megette az internet felét az AI?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Assetto Corsa EVO
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- 16GB (25-30k) / 32GB (50-55k) DDR5 laptop ram csak 1-1db
- Samsung 2x16GB DDR5 5600MHz SODIMM memória - teljesen ÚJ!
- Corsair Vengeance 64GB (2x32GB) DDR5 6000MT/s CL40 XMP black kit - ÚJ, bontatlan, garis - ELKELT!
- 8x16 ddr4 vízhűtéses ram
- Új, bontatlan Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28 RGB KIT XMP - 2 év bolti garival! -
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076, 100% Akkumulátor
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest