- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Esik eső karikára, a hardverek kalapjára
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
Aktív témák
-
Szia!
Legközelebb mielőtt új topikot nyitsz, legyél szíves használd a keresőt, mert több mint valószínű, hogy a meglévő témák közt is lesz olyan, amibe a kérdésed beleillik, és egy nagyobb, forgalmasabb témába választ is előbb remélhetsz.
Jelen kérdésedet javaslom az alábbi témák valamelyikében feltenni:
Azonnali alaplapos kérdések órája
Ezt a topikot pedig zárom.
-
tunkasz
csendes tag
Sziasztok!
Kérdés
Van egy említett alaplapom ami egyik napról a másikra megadta magát. Minden bordát megpasztáztam, CMOst lereseteltem, műxik us az alaplap mert szabályozva van a procihűtő, hallani hogy a modulok betöltenek -kapnak feszkót - s ha megnyomom a kikapcsolas gomot ki is kapcsol megfeleloen a lap. DE észre vettem hogy amikor bekapcsolom a gepet akkor folyamatosan villog - masodpercenkent - az integrált hálokártya Zöld LED-je. Van egy másik gépem ami ugyanúgy betölt egyszer gyullad fel ertelem szeruen a halozati kartya ledjei.
Arra gyanakszom hogy meghalt vmelyik chip vagy modul benne de ki vagyok én hogy ítélkezzek rajta.Valaki találkozott már valami hasonló problémával?
Előre is köszi!
Aktív témák
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- Eladó új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- Kingston HyperX Predator RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz HX432C16PB3AK2/32
- Samsung 2x16GB DDR5 5600MHz SODIMM memória - teljesen ÚJ!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi