Új hozzászólás Aktív témák

• Bondi

tag

Udv! Vettem egy hasznalt XE2-DE gepet, gyari CD nuku, a kepernyovel/videokartyaval gondjaim vannak. Ledozeroltam rola a W2K-t, utana feldozeroltam ra W98-at (SE, gyarilag is az volt rajta, me'g a kis matrica is ott a gepen). A kezikonyv meg az osszes letezo spec. szerint SMI LynxEM kartya van a gepben, megsem hajlando ezt felismerni, pedig mar az eredeti illesztocsomagot meg az osszes lehetseges driverfrissitest levadasztam. Minden egyeb oke, modem, hangkartya stb. (BIOS nincs hozza frissebb.) Az ideg megol, hogy csak a ''szabvanyos PCI grafikus kartyaval'' hajlando mukodni 800x600-ban, csak epp 16 szinnel, kepzelhetitek). Minden egyeb driverrel csak 640x480-ban (256 szin). Mar nekialltam szetszedni a gepet, hogy sajat szememmel megnezzem, mi van benne, de az meg nem ment, ugy osszeraktak, ugyhogy most itt allok befurodve.

A Lynx driverrel csikos a kepernyo 95%-a, csak felul marad egy kis hely, oda zsufol mindent. Eletemben nem lattam meg ilyet.

Orommel fogadok minden javaslatot. Ha nincs, akkor szetverem az egeszet kalapaccsal. :)

Új hozzászólás Aktív témák