- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Chromecast topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bondi
tag
válasz
cyberbull #10 üzenetére
Nem eladasra kinaltam fel... Na mindegy. Az USB-t nem neztem, de szerintem 2.0, a videokartyat meg lasd az elozo hozzaszolasomban: egy nagy kalap szar. Filmnezesre szvsz. amugy maga a gep sem eleg, az XE2 sorozat tagjainak 500 mega koruli a procijuk (az enyem 450-es AMD).
-
cyberbull
csendes tag
Hello!
Az érdekelne ebben a notiban xe2 milyen usb csatlakozási lehetőség van, tehát usb 1.1es vagy 2.0as?
Valamint mekkora a videkártyájának memoriája, és az elég e filmnézésre teljes képernyőn, mindenféle formátumban? -
Bondi
tag
Udv! Vettem egy hasznalt XE2-DE gepet, gyari CD nuku, a kepernyovel/videokartyaval gondjaim vannak. Ledozeroltam rola a W2K-t, utana feldozeroltam ra W98-at (SE, gyarilag is az volt rajta, me'g a kis matrica is ott a gepen). A kezikonyv meg az osszes letezo spec. szerint SMI LynxEM kartya van a gepben, megsem hajlando ezt felismerni, pedig mar az eredeti illesztocsomagot meg az osszes lehetseges driverfrissitest levadasztam. Minden egyeb oke, modem, hangkartya stb. (BIOS nincs hozza frissebb.) Az ideg megol, hogy csak a ''szabvanyos PCI grafikus kartyaval'' hajlando mukodni 800x600-ban, csak epp 16 szinnel, kepzelhetitek). Minden egyeb driverrel csak 640x480-ban (256 szin). Mar nekialltam szetszedni a gepet, hogy sajat szememmel megnezzem, mi van benne, de az meg nem ment, ugy osszeraktak, ugyhogy most itt allok befurodve.
A Lynx driverrel csikos a kepernyo 95%-a, csak felul marad egy kis hely, oda zsufol mindent. Eletemben nem lattam meg ilyet.
Orommel fogadok minden javaslatot. Ha nincs, akkor szetverem az egeszet kalapaccsal. -
válasz
SimonMágus #7 üzenetére
Köszi aválaszt, sajna ilyen van.
-
Hi!
Van egy hp omnibook xe2 windows 2000-el.
Az lenne a kérdésem, hogy ennek a monitora csak 800X600-as felbontást bir vagy megoldható valamilyen driver vagy bios frissítéssel, hogy vigye az 1024X768-at is? -
OddMan
őstag
Van egy HP OmniBook XE3-GF notim és szeretném frissíteni a BIOS-át, de a hivatalos HP oldalon több upgrade file is letölthető. Bővebben: link
- ROMPaq Update for HP Notebook System BIOS 2 Feb 2005 GF.m1.12 A 1.3 MB
-HP Pavilion N54xx-GF and Omnibook XE3-GF BIOS 1.14 4 Apr 2002 1.14 1.1 MB
A kérdésem, hogy mindkettőt fel kell tenni a régivel kezdve, vagy csak az újabbat?Meg egyáltalán mi az a ROMPaq?
Előre is köszi a segítséget!
[Szerkesztve] -
szicsu
őstag
Hali Mindenkinek!!!
Van egy ilyen gépem (500 P III, 194mb ram stb) , és rajta XP
Felrakam a xp-és csak megy a proci
És a System járatja kb 50-80% között folyamatosan.
Drivert nem raktam fel,mert csak 2000-ig van hozzá, a párom viszont ragaszkodik az xp-hez
Tehát xp-hiba vagy víruis???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HP Prodesk 600 G6 - i5-10500 3.1Ghz 6 mag 8GB DDR4, 256 NVME SSD, szép állapotú WIN11
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest