- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirKero
őstag
válasz
Ice&Lime #35582 üzenetére
A win7 tuti jó mert több gépen is fut ( laptop asztali vegyesen ) és sehol sem csinálja csak ennél az egynél. A fiamnak ugyan ez a HP 8510 van csak az övé nem p ha nem w és ugyan ez a hiba nála is előjött. De az elmúlt egy-két hét után magától. Úgy látszik csak a HP-s gépekkel van valami nyűgje
kisza25: szerintem leformáztam második újrahúzás előtt, Én mindig úgy telepítek ha egy mód van rá hogy törlöm az összes particiót és újra particionálom. Ilyenkor formázni is kell. Vagy arra a 100MB-os particióra gondolsz?
-
SirKero
őstag
válasz
Ice&Lime #35575 üzenetére
Csak az op. rendszer van feltéve + a HP oldaláról leszedett driverek. A frissítéseket rögtön a telepítés után kikapcsoltam ( soha ne keressen ). Más nincs. Illetve a Chrome egy Total Commander és egy MPCHC a filmekhez. Más böngészőt is próbáltam ugyan ez. Kínomban már próbáltam Vistával is de ugyan ez az eredmény.
kisza25 Nagyon hálás lennék mert már az eladás határán van a dolog.
Ez esetleg
A taskmgr.exe nem tudom miért megy 40-45 %-on mikor csak 1-2% -ot kéne használnia.
-
SirKero
őstag
válasz
Ice&Lime #35571 üzenetére
Tegnap friss rendszert tettem rá és ma már elő is jött a probléma
A frissítés direkt lekapcsoltam ( én arra gondolta,hogy az fogja meg ennyire ) Csak a szükséges driver programokat raktam fel semmi mást.
A taskmgr.exe nem tudom miért megy 40-45 %-on mikor csak 1-2% -ot kéne használnia. -
SirKero
őstag
-
SirKero
őstag
Sziasztok.
Egy HP 8510p laptopról van szó. Időnként ( újabban egyre sűrűbben ) hirtelen felmegy a processzor használat 100% -ra és teljesen belassul a rendszer. Percekig kell várni mire bezáródik egy oldal.
Nem lehet semmihez kötni csak egy-két oldal van megnyitva. Legtöbbször a SkyRama netes játék alatt csinálja. Ki lett takarítva újra pasztázva az alkatrészek külön külön tesztelve.
A feladatkezelőben megnéztem és a taskmgr.exe ( 40-45% ) a svchost.exe a sidebar.exe és a consent.exe eszi a procit.
Esetleg valakinek ötlete -
SirKero
őstag
válasz
SeniorTilla #32846 üzenetére
Jajj de jó
És honnan tudok hozzá drivert letölteni. A google csak driver kereső programokat kínál. -
SirKero
őstag
Üdv.
HP Compaq 8510w laptop problémám lenne.
Nem ismeri fel a az USB-s TV Tunert ( Gigabyte U8300 )
Az USB portok jók a tuner más laptopban hibátlanul működik. Op. rendszer Win7 64 bit.
Köszi előre is -
SirKero
őstag
Hello.
Érdeklődöm,hogy a HP 630 LH437EA típusról mi a vélemény ugyan is szeretnék egyet vásárolni.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Windows 11
- Projektor topic
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Musk azt ígérte, hogy 24/7-ben dolgozik tovább a cégeinél
- Xbox Series X|S
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Alkalmi áron Acer Nitro 5 Ryzen7 5800H/16GBRAM/512SSD/Geforce RTX3060/144Hz kijelző
- Üzletből,DELL garanciával, Dell XPS 9310 2in1 ultrabook, i7-1165G7/16RAM/512SSD/13,4"FULLHD IPS TOCH
- HP Zbook 15 G4 TÖBB DB! (Core i7-7700HQ / 16GB / 512Gb / Quadro M620 2GB / Win 11) 27% Szla
- Újszerű Lenovo Yoga 7 - 14" 2.8K OLED Érintő - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - HUN
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T570 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest