Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szetcsuszott
aktív tag
Cáfolom, hogy linuxszal nem jó. Pár napja van nálam azzal az ubuntuval, amivel jött, és semmi gondom vele. A touchpad beállításaival voltak gondok, de az megoldódott, illetve annyiban igaz a linuxos problem, hogy a bluetooth nem látja az eszközöket, de momentán nem is hiányzik. wifit látja, nem dobálja el.
-
törölt tag
Én ilyet vettem lassan 1 hónapja ugyanott, ahol linkelted. Először is M.2 nincs benne, vinyó helyére lehet sata-s ssd-t tenni, optikai meghajtó helyére a vinyót.
Eddig meg vagyok vele elégedve. Annyi, hogy Ubuntuval ne akard használni, mert még a legújabb Linux kernelben is bugos a modul, alapból fel sem ismeri a wifi hálózatokat, átkonfigurálva el tudtam érni, hogy felismerje, de akkor meg fél perc után megszakad. Mondjuk én amúgy is főleg Windows 8.1-el akartam használni, de jó lett volna mellé egy Ubuntu, így viszont csak vmware-ben dobtam rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx