Új hozzászólás Aktív témák
-
localhostadm
tag
nem sok lehetőséged van:
- kiveszed a vinyót és máshol felnyomsz oprendszert, utánna meg majd befoltozod a notin a drivereket (tudom erre sokan úgy reagálnak, hogy
, de ez is lehet megoldás)
- írsz 1 linux hálózati bootot
hozzá és ráakasztod 1 asztali PC-re amiröl leszívja a telepítőfájlokat
- vagy pendriveról WinPEtuti van még pár dolog, de ennyi pattant ki

-
parandroid
félisten
Az enyémen sincs.

Akkor azt kell tenned, amit én csináltam. Egy XP-s indítólemez (floppy) tartalmát felmásolod a töküres merevlemezre (rejtett és rendszerfájlokra ügyelni) az XP telepítője mellé (az mehet külön könyvtárba természetesen), és akkor már hajlandó lesz onnét bebootolni parancssorba. És már indulhat is a telepítés a megfelelő helyen kiadott setup.exe paranccsal.
p -
parandroid
félisten
Ha tud bootolni külső USB-s optikai meghajtóról, akkor úgy. Ha nem, akkor fel kell másolni a merevlemezére a WinXP telepítőt, floppiról bebootolni, és elindítani azt. Ha éehet, akkor XP-s indítólemez legyen, mert DOS-osról, vagy régebbi Win verzió indítólemezéről nem indul. Csak azért tudom, mert az öreg Portége notimban sincs ODD és ő sem tud USB-ről bootolni.

p
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Pánik a memóriapiacon
- Raspberry Pi
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung kuponkunyeráló
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Spórolós topik
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- További aktív témák...
- Stealth 15M 15.6" FHD IPS i7-11375H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vill gar
- Szinte új Lenovo LOQ Gamer laptop 3 év garanciával Ryzen7/1TB SSD/16GB DDR5/RTX 4060
- Thinkpad L14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ThinkPad P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11800H RTX A2000 32GB 1TB NVMe magyarított bill ujjolv gar
- Dell Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910, 100% Akksi
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, de ez is lehet megoldás)
hozzá és ráakasztod 1 asztali PC-re amiröl leszívja a telepítőfájlokat

Pyttawrx