- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- ASUS ROG Ally
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel találgatós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagit
veterán
Innen az összes caddy jó, a legolcsóbbat venném, egy kaptafa a nagy részük.
Az ssd pedig egy jó gyors darab, ha a sebessége ötödét ki tudod használni szekvenciális írásban örülhetsz
4k-ban viszont biztos durva lesz zif ssd-hez képest.
Én aprón vadásznék, bár nem sokkal olcsóbbak a használtak sem. -
sagit
veterán
Szia
Minden további nélkül rakhatsz caddy-be ssd-t, ha kiszeded a gyári vinyót simán tudsz rá telepíteni USB-ről.
A galibák akkor kezdődnek ha hdd-t és ssd-t is akarsz egyszerre használni. Ilyenkor kell jumperolni, ez egy kis forrasztgatást jelent a caddy nyákján, de ha rászánod magadat akkor segítek majd mert én több napot gulgiztam mire sikerült ez az 5 perces művelet.A gyári vinyó 1,8" zif csatlakozójú. Jó vacak az a zif csati, nekem 2 is megtört de ebay a barátom szerencsére.
Én egy ide passzoló ssd-t vettem, ilyen teljesítménnyel szintén ebay-ről.
A gép sokat gyorsult vele, pedig ez az ssd nem egy sebesség bajnok.Azonban írtad hogy neked nincs szükséged az ssd mellett háttértárra, akkor mindenképpen egy 64-96 Gb-os sima 2,5"-os ssd-t javasolok az odd helyére. Olcsóbban kijössz fajlagosan ( GB/FT) és gyorsabb is lesz mint egy zif ssd. Egy ilyen caddy is megteszi viszont erre nem megy rá a gyári dvd előlap, nekem is le kellett vágni róla a "kapcsokat" és ráragasztottam. Egyébként teljesen korrekt volt a kinézete. Ha ez nem felel akkor van drágán passzoló caddy amit forrasztgatás nélkül lehet jumperolni, de ennyit nem ér szerintem.
Amire még érdemes odafigyelni az az hogy a gép csatolója csak UDMA5-öt tud. (100 MB/s) Szóval nem érdemes elszállni az ssd-vel, amihez a legolcsóbban hozzájutsz az elég lesz bőven.
Amit még érdemes venni a kis 2510p hez az egy ilyen PCMCIA kártya mert a 2 USB borzalmasan kevés. Én is vettem, tökéletesen tette a dolgát.
Kérdés?
ui:
hasznos linkek: Notebookreview Fórum -
B-L-A-C-K
titán
Igen SSD-vel minden gép érezhetően gyorsabb lesz, még egy régi is, itt egy kis tesztem nem olyan régen csináltam.
-
premete
veterán
Olyan csati kell, amilyen benne van, vagy átalakító kell hozzá. 1.8"-os, Zif-es ssd-k.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest