- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pycur
tag
válasz
hamham
üzenetére
Helló!
Tesómnak is egy HP Pavilion DV6 gépe van. Szétszedni szerencsére nem ördöngősség. Alulról minden csavar ki, bill és fedél le, kábelek szét, képernyő le. Utána már csak ki kell emelni az alaplapot. Kb semmi se tartja.
Viszont ám nekem is támadt egy problémám vele:
A hűtése totál megadta magát, vagy a gép lett rossz, vagy nem tudom.
15 perc idle módban, akár a biosban állva is és felfő a proc és a chipeki 100 fokig (aida64-el 96-ig néztem) és kikapcsol a gép.
A chipeket hiába pasztázom be, semmit se ér mert a hűtés elvezető cső izét nem lehet rendesen rácsavarozni a chipekre. Szóval van köztük rés ha jól látom. 2 befelé csavarás után megáll a csavar hogy neki ennyi elég volt. Ha megnyomom lefelé akkor érezni, hogy még mehetne de nincs mit tenni.
Most kb használhatatlan állapotban van a gép.
Mit lehet ezzel tenni? Ha veszek új hűtőt az megoldja, vagy tudtok egy jobb pasztát rá?
Köszi! -
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Autós topik
- Androidos tablet topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- OLED TV topic
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-6G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Spirit of GAMER!! Lègy a játèkok URA
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

.
Ha a magyar HP nem segít, én megoldom neked.
Pyttawrx