- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- SSD kibeszélő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forrmell.enn
Új hozzászólás Aktív témák
-
kecsetif
aktív tag
válasz
jegenye77 #44995 üzenetére
Mivel valószínüleg több wifikártyával is szerelték (Illesztőprogram-Hálózat) a helyes sorrend:
aida64 -> számítógép/összegzés -> google.
Tedd fel a gyártó legújabb driverét -> Ha még mindig nem jó keress rá, hogy van-e másnak is gondja vele.
Ez max. 15-20 perc. Még két megás letöltési sebesség mellet is. -
kecsetif
aktív tag
válasz
jegenye77 #44989 üzenetére
Megéri keresni olyan fotót, ahol a gép szétszedve látszik, pl. a notebookcheck-en. (Balra fent? Bár ott csak egy antennacsatlakozó látszik...) A youtube-on is gyanítom találsz szétszedős videókat (disassembly). De ha garancás, inkább a szervíz! Ha használtan vetted papírok nélkül a hp honlapján tudod ellenőrizni a gari érvényességét.
-
törölt tag
válasz
jegenye77 #44549 üzenetére
Nálam wifin a régi Acer gépemen 40 Mb/s volt az érték. Ezzel a mostanival 50 körül. Vezetéken nekem is hozza a 94-et.
Lehet, hogy a nem megfelelő driver miatt rosszul kérdezi le a wifi jelszavát, és hiába adod meg a jót, ha nem egyezik, akkor nem csatlakozik. De a lassulást okozhatja hardveres hiba is. Nem hinném, hogy az adott csatornán akkora lenne a leterheltség, hogy ekkora forgalmi dugót okozzon. -
-
-
-
Stirbi
addikt
válasz
jegenye77 #42618 üzenetére
Szia!
Kompromisszumot kell kötni. Tudom, hogy asztali lesz, amit mondani fogok, de én egy intel g550 + igp + 4gb ram kombóval játszottam a cod4-et multiban 640*480-ban minimum grafikai beállításokkal (kb. 40-80fps-el), amikor egy kis kikapcsolódásra volt szükségem. Elvoltam vele. Annyira elég volt.
-
twine
veterán
válasz
jegenye77 #42496 üzenetére
Amit előttem a szakértő úr írt,a gyakorlatban alá is tudom támasztani...
Használtan vettem a notebookot,cca 3 órás aksival...viszont itthon sokat volt töltőre dugva,,, pár hónappal később kezdtem tapasztalni az üzemidő csökkenést, majd egyik pillanatról a másikra teljesen megkukásodott az aksi...
Most vettem egy utángyártott aksit,, de csak akkor tolom a gépbe, ha valóban szükséges "terepen"...
Ismerős körben persze osztottam az észt eddig is, hogy a vezetékre kötött notebook töltési ciklusai miatt hamar le lehet "offolni" az aksit...aki megfogadta a tanácsot elégedetten használja azóta is,,, magam részéről lesz@rtam, meg is lett az eredménye...én odafigyelek ezek után...
De persze ez nem aranyszabály,,, mindenki úgy használja ahogy akarja a gépét... -
-
válasz
jegenye77 #42494 üzenetére
A HP nem foglalkozik vele, de a Lenovo-vak van olyan beállítása, ahol 60%-nál nem tölti tovább az akksit. Ezzel kíméli a cellákat, mert a folyamatosan maximálisra töltött cellák hamarabb tönkremennek. Nem tudom, van-e segédprogram erre, de ha igen, azt jó használni, mert ezzel kíméled az akkut.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- SSD kibeszélő
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HP Elitebook 850 G8 15,6' fullHD i7-1185G7 32/512GB + Notebook táska, Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Nitro AN515-44 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4600H GTX 1650 16GB 512GB NVMe gar
- Újszerű Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro Gari: 25.09
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest