Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocok256
veterán
válasz
sir fg
üzenetére
Win licencet úgy kell elképzelni, hogy kb 30 pontot generál amiből ugye kijön egy ellenőrző kód. Minden hardverelem külön pontot ér itt súlyozva vannak, a hálókártya és az alaplap éri a legtöbbet a vinyo és a többi alig ér pontot. Itt 12 pontnyi összegnek kell megváltoznia ahhoz, hogy a windows nyavajogjon, hogy másik gépen van. Szóval, egy szimpla SSD csere miatt nem kéne sírnia a windowsnak ha mégis megteszi sysprep nevű fájlal (google segít ebben) letudod zárni újra a windowst és újra tudod aktiválni. Ettől függetlenül én vinyórol SSD re nem klónoznám az adataimat :/
-
-
kutga
félisten
válasz
sir fg
üzenetére
Üdv!
Én csak ebayről tudok ilyet (én is tőle rendeltem):
2nd HDD SSD hard drive Caddy For HP ProBook 4330s
SSD-ből szerintem bármilyen belemegy, esetleg at 1,8-asoknál kell figyelni a méretet, de a tiédben ahogy látom szabvány 2,5-ös HDD van.
-
Dhampir
félisten
válasz
sir fg
üzenetére
Néhány hivatalos Novell dokumentáció:
-
-
kutga
félisten
válasz
sir fg
üzenetére
Az előző Toshiba gépemben is csak együtt volt kapcsolható a WLAN és a BT. Ennél a HP-nál külön lehet (6465b).
Az hogy a konkrét hardver megy-e Linux alatt leginkább az Ubuntu topikban tudják megmondani, de igazad van, itt is segíthetnek.
Ha SSD-ben gondolkodsz, szerintem érdemes beáldozni az ODD-t és venni a helyére egy HDD keretet, így SSD és HDD is lehet a gépedben, nyilván SSD-ről megy az oprendszer, arra 64 GB is elég lehet.
Egy ilyet kell venned (én is tőle rendeltem):
-
kutga
félisten
válasz
sir fg
üzenetére
Üdv!
A Power Assistant funkciókról érdemben nem tudok nyilatkozni mert én nem használom. Próbáld meg mindenesetre frissíteni, ha kell, lehet a későbbi verzióval nem jön elő a probléma.
Connection Managert én pl azért szeretem mert külön kapcsolható a WLAN és a BT, mondjuk az én gépemen van fizikai gomb is a WLAN kikapcsolására.
Segédprogramok közül én alig raktam fel vmit, mert pl a Fingerprint Reader szoftver abszolút felesleges addig amíg nem használom.
3D Driveguard van fent, mert SSD mellett HDD is van a gépben, meg a Connection Manager, de talán ennyi.
Linuxról leginkább a Linux topikban érdeklődj.

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5440 - I5 1345U 1.6GHZ - 16Gb - 256Gb
- Hp Elitebook 840 G6 - I5 8365U 1.6GHZ - 8Gb - 256Gb
- Hp Elitebook 850 G3 15"6 - I5 6300U - 8Gb - 256Gb ssd
- Dell Latitude 5580 15.6" - I5 7200U- 8Gb - 128Gb ssd
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nekem is Chrome van hp pavilion g6-1120 gép

Pyttawrx