Új hozzászólás Aktív témák
-
fodorp
csendes tag
válasz a dervis #7203 üzenetére
Köszönöm, de biztos nem jól fogalmaztam, ezért félre értettél. Igazából tesztet keresek vagy valami hasonló átfogó véleményt, hogy mi jó és mi rossz benne, miért és stb..
A linket köszönöm, mert rávilágított, hogy xp-vel ne is próbálkozzak, mert nincs meg hozzá mindegyik driver. (a vistát ugyanis utálom)
Remélem tud valaki segíteni. Nekem az is elég, ha csak pár szót ír valaki róla aki jobban ért a gépekhez, mint én.
Tényleg köszönöm!!Bárki aki a fizetésének megfelelő módon él, a képzelőerő teljes hiányában szenved.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest