Új hozzászólás Aktív témák
-
doddencs
senior tag
válasz
xcbiker #4794 üzenetére
Valóban az volt, le is állítottam, nekem ne világítson.
Még egy újabb kérdésem lenne.
A böngészőben letiltottam a jelszavak megjegyzését, ennek ellenére folyton beugrik egy ún. "Credential Manager Single Sign On" program/funkció (gmail, iwiw..minden jelszónál), de nem igazán értem mi ez.
Mert felteszi a kérdést, h. a rendszer jegyezze-e meg az adatokat, ebből kifolyólag gondolom csak vmi hasonló dolog, mint a böngésző beépítettje, csak a rendszer csinálja meg.
De azt meg nem szeretném, ha mindenki, aki a gépemnél van, bejelentkezzen simán. Van félnivalóm ezzel kapcs.? Gondoltam arra is, h. letörlöm simán - bár ez sem biztos megoldás, mert úgy vettem észre, a NOD32-nél is, ha nem "yes"-lem le ezt a dolgot, akkor a köv frissítésnél újra kéri a jelszót.(pedig ott a jelszó, de újra be kell írnom..
) De minden egyes gmail-nél meg idegesít.
Nah, hát akinek van valami infója ezzel a Managerrel szemben, az ossza meg velem.
thx
doddencs
(kicsit hosszabb lett a hsz, mint terveztem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest