Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Maxiri

tag

válasz kopac #2867 üzenetére

Hát, az 530-as asztalra jobb, mint a 6720s. Ha nem akarod hordozni, csak kint az asztalon hagyni, esetleg elvinni egyik konnektorról a másikra, arra jó :) . A játék részét úgy értelmeztem, hogy nem igazán játszanál rajta. A Flash játékok (miniclip.com, freeonlinegames.com, startlapjatekok.hu, stb.) processzorigényesebbek, ez a dual core mellett szól (HP530). A Celeron M tökölősebb irodai alkalmazások terén, mint a kétmagos, ez tény, de energia-gazdaságosabb, és kevésbé melegedős => csendesebb vmivel. A 6720s-ben a videokari Intel gma x3100 (chipset 965) ami durván 2× jobb, mint az 530-asban találhaló GMA 950. Irodai/internetezős feladatok ellátása szempontjából nem számottevő, magyarán nem is veszed észre, ha nem akarsz 3D alkalmazásokat futtatni. Bár nemtudom, hogy akarsz-e rajta CAD-et futtatni :) . A többit látod Te is, azokról belátásod szerint dönts szerintem. A Vistához kell a 2 GB ram. 1gb van benne, még egyet vehetsz a legközelebbi boltban ~5e forintért, Énis vettem, megérte.
    [szum]: Mind a 2 gép megbízható - hp -, otthonra az 530-ast ajánlom. A 6720s kiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújt, mind processzor, mind vga szinten és modernebb. Az 530-as egyel korábbi platformra épül (ez csak marketing dolog, nemészrevehető), processzora jó teljesítményt nyújt(3-4× a celeronhoz képest), vga teljesítménye kicsivel gyengébb, de ez 3D alkalmazások futtatásakor jelenik meg. A kései válaszért bocsi, csak este korán bealudtam. :DDD

150e alatt körülnézek Én is a piacon, aztán írok megint :)

Új hozzászólás Aktív témák