- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen processzort vegyek?
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia!
Emlékeim szerint a HP a linuxos gépeit a SUSE Linux Enterprise Desktop 11-el szállítja. Ez a Novell fizetős disztrója, melynek az ingyenes verziója az openSUSE.
-
pumukli23
senior tag
Úgy tudom kérhető ilyen opciópixel (garancia), de felár ellenében (mintha carepackoknál láttam volna ilyen opciót).
Garancia bővítést úgy tudom a garancia időtartama alatt bármikor vásárolhatsz, de célszerűbb eleve hosszabb garanciaidővel ellátott gépet venni, mert általában olcsóbb. -
Kácsa
aktív tag
-
rekid
addikt
-
VaniliásRönk
nagyúr
-
VaniliásRönk
nagyúr
Azért ez ennyire nem egyszerű. Ezek csak a HP software-ek, driver egy darab nincs köztük. Everesttel szépen utána kell járni mi van benne és letölteni a gyártótól, más notebook supportjáról amiben ugyanaz a hardware van. Kicsit munkás, én biztos nem ragaszkodnék ennyire az XP-hez, ideje már továbblépni.
#10548 Csabee.: Gondoltam ha kihangsúlyozza, hogy ASIS, akkor nem használtan vette, akkor édesmindegy.
-
spyduck
nagyúr
Ezek szerintem olyan dolgok amik 1-2 másodperces különbséget hoznak.
T7100 2mb kontra T7300 4mb. A két gépet felváltva használom, ha leülnék egy stopperórával mellé lehet látnék különbséget de amúgy semmit.
Viszont ha vki ettől jobban érzi magát csak vegye, nekem mind1.Ha már itt tartunk szívesen kipróbálnám
Itthon lévő tesztalanyaim: T7100, T7300, holnap jön vissza egy P8400 meg van egy T2050 és egy T2390.
Mik azok az alkalmazások amik miatt megérné nekem +15-20 ezreket költenem?
Nagyon szívesen csinálok tesztet másodpercalapon, csak írjatok nekem pár példát. -
breed30
tag
Hello jó áron vettem a töltője leéget és nagyon jó áron odaadta a srác papírokkal mindennel együtt, újra nem volt pénzem. De amúgy elég jól megy gyors meg minden csak fejleszteni szeretném a ddr2 olcsó csak a procit milyet tudnák bele nagyobbat venni meg menyiért.
Ez a gondom a régit ami az adatlapomon van azt meg eladom és abból szeretném fejleszteni.
Köszi hogy válaszoltál.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- ASUS routerek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L15 Intel Core I5-1135G7 (4 mag 8 szál) 32 GB RAM, 512 SSD
- Lenovo Thinkpad L14 Intel Core I5-10310U (4 mag 8 szál) 16 GB RAM, 512 SSD
- Vadonatúj ASUS TUF Gaming A16 FA608W-QT012W, 16"WQXGA IPS, AMD Ryzen, AI 9 HX 370, 32GB 1 TB SSD, RT
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Négymagos Dell Latitude 3190 2-in-1 érintőképernyő laptop 360 fokban forgatható
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- HP 840 G8 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134 64Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest