Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
El kell szomorítsalak, pont egy ilyet használok! De már mindegy, "okosan" megoldottad a problémád.
"Összesen két fényképet és egy pár dokumentumot nyomtattam vele"
Ezt én is megcsináltam, de nem fogyott ki egy hét alatt. Amúgy meg a dobozba - a gép mellé - csomagolt patronok minden gyártónál csak "demo" mennyiségú festéket. Egy gyári patron sokkal többet bír mint a géphez csomagolt.
Amúgy nem értem. Arra sóher vagy, hogy vegyél 3,5 k -ért egy gyári patront, inkább veszel óccsóér utántöltőt. Aztán szétversz egy 10k-s gépet. Elég gazdaságos.
"HP nyomtatóm nem lessz többet!"
Más márkát se vegyél, mert mindegyik kezdő patron gyorsan kifogy. És egyik sem szereti az utántöltögetést...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest