- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
xward
tag
Sziasztok segitségre volna szükségem adott egy compaq presario v5000 laptop
mostani config 1.79ghz celeron M socket 479 mPGA processor és 1,5gb ram
arra lennék kiváncsi hogy lehet e nagyobb procit ebbe a gépbe tenni vagy ez a plafon
ramot azt tudom hogy 2x1gb os lehet de a procit szeretném cserélni pentiumra celeronról legalább egy 2ghz es re vagy nagyobbra de még a 1.80ghz is jó lenne csak pentiumba
még adatok
Processor 1 ID = -1
Number of cores 1 (max 1)
Number of threads 1 (max 1)
Name Intel Celeron M
Codename Conroe-L
Specification Intel(R) Celeron(R) M CPU 530 @ 1.73GHz
Package (platform ID) Socket 479 mPGA (0x1)
CPUID 6.6.1
Extended CPUID 6.16
Core Stepping A1
Technology 65 nm
Core Speed 1729.2 MHz
Multiplier x FSB 13.0 x 133.0 MHz
Rated Bus speed 532.1 MHz
Instructions sets MMX, SSE, SSE2, SSE3, SSSE3, EM64T
L1 Data cache 32 KBytes, 8-way set associative, 64-byte line size
L1 Instruction cache 32 KBytes, 8-way set associative, 64-byte line size
L2 cache 1024 KBytes, 4-way set associative, 64-byte line size
FID/VID Control no
Chipset
-------------------------------------------------------------------------Northbridge Intel i943/940GML rev. 03
Southbridge Intel 82801GHM (ICH7-M/U) rev. A1
Memory Type DDR2
Memory Size 1536 MBytes
Channels Dual
Memory Frequency 266.0 MHz (1:2)
CAS# latency (CL) 4.0
RAS# to CAS# delay (tRCD) 4
RAS# Precharge (tRP) 4
Cycle Time (tRAS) 12
Bank Cycle Time (tRC) 16
MCHBAR I/O Base address 0x0FED14000
MCHBAR I/O Size 4096
MCHBAR registersaki tud segitsen hogy lehet e még bőviteni ezt a laptopot előre is köszi mindenkinek
-
alkatrészes
csendes tag
sziasztok van egy gépem amit alkatrésznek szánok! (elsült az alaplapja)
mindene megvanbenne van minden ha érdekel bármi a hívj bátran a 06-20-343-1820-as telefonszámon hétköznap 14 óra után hétvégén bármikor! Üdv
-
JetiRulez
őstag
nem ide, bocs
-
Maxxt
csendes tag
Hi!
Nem rég vettem egy nx9010-est de driver cd-t nem kaptam hozzá, amit találtam azt leszedtem. Ha estleg van valakinek otthon hozzá és másolna nekem egyet azt megköszönném.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Nahar
tag
Sziasztok!
HDD-t kellene cserélnem barátnőm NX9010-esébe. Hogyan lehet a wincsihez hozzá férni?
Hátoldalán minden csavart kivettem már, de nem jön le a hátlap -
PC-Style
tag
Sziasztok!
Van nekem egy HP nw8440 notim jó ideje. Nem találtam róla külön topikot, pedig szerintem igencsak megérdemelné, amilyen jól sikerült darab.
Szerintetek érdemes volna nyitnom egyet neki, vagy van már ilyen, csak én nem találtam?
Üdv all!
--
PC-Style -
csontika
tag
Akinek kell viheti
220
-
csontika
tag
Kösz az infót nem is értem miért nem jutott az eszembe!
A pontosság kedvéért: www.omegadrivers.net
Valamiért alapból nem jelenik meg az OpenGL és D3D füle. (csak 2D-s kártyaként kezeli). Ha felrakom RadLinkert akkor már lehet cseszetni. HP-é alapból vágta!
Kijelzőről valaki tud valamit, színhőmérséklet, kontrasztállítás hardwaresen, esetleg szervízmenü, vagy alapból minden be van drótozva?
ICC profil?
Eredeti driverek közül melyik felesleges, mert egy csomó sz** van fenn HP oldalán
Bővebben: link
Kell ilyen? ATI U1/RS200 AGP Bus Driver for Windows XP » 1.00 B
ATI RS200M Video Driver for Windows XP
ATI Display Control Panel Utility for Windows XP » 1.00 D -
consono
nagyúr
Az Ati driveres problémádra a legegyszer?bb megoldast az Omega driverek jelentik, a
www.omegadrivers.com címen tudod elérni. Ott viszonylga friss egybegyúrt driver van, ami felmeg
a mobil grafkusvezérlôkre is. Hát, a venti kérdéshez sok lövésem nincs, a céges masinák is
ordítanak, valószín?leg a desktop proci miatt van. -
csontika
tag
Hali valak aki tudja segíthetne, hogy lehet friss ati driverrel egybegyógyítani IGP345M-es szériát?
Fenti megoldás nem müxik!
Valaki tud progit, mivel a ventillátorokat lehetne szabályozni, kiseb erőművel ér fel a hangjuk! -
unic
tag
A 2.66-os nx 9010-re felment a 340-es. a hp-nál rs200m-et írnak. próbáld ki az nx9110-es drv-it.
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
saznetro
csendes tag
Viszont az ati ratyihoz még mindig nem leltem drivert -_-''''''. igp 340 -ig van driver , de olyat, hogy igp 345m még véleltenül sem ismer nem is telepíti fel, ha az igp drivert próbálom. Szal vágj be egy linket, vagy áruld el mit csinálok rosszul.
-
unic
tag
Van benne wireless?
-
saznetro
csendes tag
Hát lehet én vagyok lama, de az ati.com- nem leltem igp 345m drivert. Neked milyen videókártya van benne?Nálam eléggé görcsölt a gép, de majd megeresztek lassan egy rendszer installt, mert lehet a spywarek gányolták össze. Miket lehet amugy benne bővíteni? Láttam már usbs hangkártyát, usb videókártya nincs? ;D Wireless eszközöket hogy kell használni?
[Szerkesztve] -
unic
tag
Eredetileg kapott oprendszer van rajta, vagy újrahúztad már, mert elég sok felesleges vacak van rajta alapból. Egyébként nálam egy 2.6-os járt 256 MB rammal, teljesítményével nem is lett volna probléma, de elég batár, és az ali délihíd kiábrándító, de legalább az ára baráti és mégiscsak hp.
-
saznetro
csendes tag
láttam, konkrétan ez van nekem, csak pár gond van vele és nem tom, hogy mire véljem, szar az os, vagy maga a gép ilyen, eléggé gyötrelmesen tölt néha szegényke nincs vmi ötleted, hogy mi lehet a hiba? A vidkártya ami benne van az egy ati igp 345m új drivert eddig nem leltem hozzá.
-
saznetro
csendes tag
Hi!
Hp compaq nx 9010-s laptopról írjatok már infokat, előnyei hátranyi, stb. Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Thin 15 Gamer laptop makulátlan állapotban, 2,5 év garanciával, ingyen kiegészítőkkel.
- Garanciális! ASUS Zenbook Notebook! 13" OLED / i7-1065G7 / 8GB / 512GB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 Gen4 Laptop! Intel i5-1345U / 16GB DDR5 / 13.3" WUXGA
- Lenovo ThinkPad X1 FOLD! Hybrid laptop! Hajlítható OLED kijelzős (2048x1536)! BeszámítOK!
- ASUS TUF Gaming F16 (2024)
- Xbox Ultimate előfizetések
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest