- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cargo
aktív tag
A jelenlegi és volt Hp 945 tulajdonosokat szeretném megkérdezni, hogy nekik is felvetődött e a probléma.
Szóval annó 2-3 éve vettem egy ilyen fényképezőgépet használtan. Még volt rá garancia 1-2 nappal lejárta előtt visszavittem mert elromlott. Nem panaszkodtam örültem hogy nem később derült ki. Kicserélték egy teljesen újra örültem neki hurrá. Rá 2-3-4 hónapra megint elromlott, ami zavart már mert megint bemenni budára ezért zavaró. Sebaj bevittem, dettó ugyan úgy kicserélték mehettem az újért.
A mostani azaz a 3. gép ugyan úgy mint a többi elkezdett szivatni self test-je is hibát jelez ki.Ja hozzátenném hogy összesen a jelenlegi 6 hónapos életéből 1 napot volt használva. Azóta polcon dekkolt szépen porosodott. (Kár érte pedig szerintem nagyon jó gép...)
Kérdésem arra irányulna, hogy ez nálam egyedi balszerencse vagy tipus hiba. Most próbálok irni a HP-nek, hogy ez nem tetszik, valamilyen megoldást találjunk ki de valahogy tényleg nincs kedvem még egy évet ezzel a tipussal elszórakozni. Szóval tipushiba vagy sem?

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Eredeti játékok OFF topik
- World of Tanks - OFF topic
- További aktív témák...
- Sigma 14-24mm f/2.8 DG HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM objektív - Újszerű -
- Tamron SP 15-30mm f/2.8 Di VC USD G2 ( Canon ) - Újszerű -
- Canon EF 16-35mm f/2.8L II USM objektív - Újszerű -
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest