Hirdetés
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Mostantól nem kell az Intel segítsége a többképkockás képgeneráláshoz
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- A pénztárcák imádni fogják az ID-Cooling új CPU-hűtőit
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem egy, nyolc képe is van hozzá a Matroxnak
- Milyen házat vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cargo
aktív tag
A jelenlegi és volt Hp 945 tulajdonosokat szeretném megkérdezni, hogy nekik is felvetődött e a probléma.
Szóval annó 2-3 éve vettem egy ilyen fényképezőgépet használtan. Még volt rá garancia 1-2 nappal lejárta előtt visszavittem mert elromlott. Nem panaszkodtam örültem hogy nem később derült ki. Kicserélték egy teljesen újra örültem neki hurrá. Rá 2-3-4 hónapra megint elromlott, ami zavart már mert megint bemenni budára ezért zavaró. Sebaj bevittem, dettó ugyan úgy kicserélték mehettem az újért.
A mostani azaz a 3. gép ugyan úgy mint a többi elkezdett szivatni self test-je is hibát jelez ki.Ja hozzátenném hogy összesen a jelenlegi 6 hónapos életéből 1 napot volt használva. Azóta polcon dekkolt szépen porosodott. (Kár érte pedig szerintem nagyon jó gép...)
Kérdésem arra irányulna, hogy ez nálam egyedi balszerencse vagy tipus hiba. Most próbálok irni a HP-nek, hogy ez nem tetszik, valamilyen megoldást találjunk ki de valahogy tényleg nincs kedvem még egy évet ezzel a tipussal elszórakozni. Szóval tipushiba vagy sem?

Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- ZEN.com
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Lightroom topic
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- E-roller topik
- Nem egy, nyolc képe is van hozzá a Matroxnak
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Keresünk dokkolókat
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest