Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Ennyi. Pont a táp az, amin nem kellene spórolni, de azt hiszem pont veled beszéltünk erről. Legalább egy jó középkategóriás bronz táp 5 év garival. Had szóljon.
[ Szerkesztve ]
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
veterán
Félreértés ne essék, nem védeni akarom a márkát. Néztem több Kolink táp értékelését is ÁK-n. Nekem kicsit furcsa, olyan, mintha ugyanaz az ember ekézne több típust is, más-más felhasználói fikókokról...
Mindegy, inkább elengedem ezt a gondolatot. Összességében én se venném meg egyik gépembe sem.[ Szerkesztve ]
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
-
Sz.L.
aktív tag
Az i3 10100F+lap+ramok helyett inkább ezt:
I3 12100F, ASUS Prime H610M-K D4, 2*16 GB DDR4 3200 Mhz G.Skill Aegis Cl16
~40%-kal gyorsabb rendszer és árban a plusz költség még vállalható.A kolink tápot én "elengedném".
Üzleti megbízhatóságom adott: Több, mint 15 év PH tagság + régi és új rendszerben csak pozitív értékelések! (Nincs több HSZ, csak PM/PÜ.)
-
-
őstag
válasz Geri Bátyó #17 üzenetére
Igen, elírás van (meg a csatlakozók számában is, de akit érdekel ez a moncsi, az úgyis jobban meg fogja nézni); de te is meg tudtad volna nézni hogy mi a 'helyes'. Egyébként segítek: a Gen1 az elírás, mert Gen2-esek azok is (lásd: Dell magyar oldal, amcsi oldal).
-
Geri Bátyó
addikt
A Dell monitornál valami elírás van. "négy 10 Gbps-os USB 3.2 Gen1 Type-A"
Na, most melyik része igaz? A 10 Gbps, vagy a 3.2 Gen1?"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
Vettem a nyáron egy uj laptopot, a régit felraktam a szekrény tetejére. Ült is ott 2-3 hónapot. A minap levettem mert kellett róla valami. Mit ir ki a szerencsétlen? Nincs akku.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
veterán
A ventilátor pedig jó ajánlatlan tűnik annyiért. Folyadékcsapágyas, ~400 RPM, PWM, 1800 ft/db.
-
veterán
A Kolink tápnál lehet-e tudni, hogy ki gyártja a belsőt?
-
Komplikato
veterán
válasz User64476 #10 üzenetére
Konkrétan belefutottam olyan termékbe, ami leárazva volt 1.5x annyi, mint a másik boltban akció nélkül. Sokszor őrülhet az ember, ha nem sokkal drágább, mint akció nélkül.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
User64476
őstag
válasz Komplikato #9 üzenetére
A hazai a felárazás-leárazás, lehet még az 5-10% sincs meg.
-
Komplikato
veterán
De ez a BF lényege, hogy ilyenkor szórják ki a pre-gen cuccokat gombokért, akár 70%-os kedvezménnyel, nem a hazai kamu kedvezmény vagy 5-10% megy. Szerintem ezek a készülékek még arra felé is a duplájába kerülhetnek, nem? Miért kel meglepődni, az almás cuccok is a felébe kerülnek ott.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Meridian
senior tag
mondjuk most nézem, amúgy se drága ez a TV ott......
https://www.bestbuy.com/site/hisense-75-class-a6-series-led-4k-uhd-hdr-led-google-tv/6502595.p?skuId=6502595&intl=nosplashAz a kérdés: nálunk miért is 800ezer az ára???? (2250$)
-
Meridian
senior tag
((Bocsánat, nem tudom ezt hova kellene belinkelnem, nem teljesen ide kapcsolódik.))
Ezt a videót nézzétek meg...ez elég durva! Black Friday-kor nem ez szokott lenni az USA-ban!
https://www.facebook.com/100065426971834/videos/337357505655653A videó elején 75"-os VIZIO LCD TV $398-ért (vagy $488-ért?) és senki nem rabolt rá...!
[ Szerkesztve ]
-
clon
aktív tag
Nem érzem át a címet "Hóvégi hardverkiárusítás" hiszen hóvégén már elfogy a "guba" ilyen árakkal inkább "Fizetés utáni
hardverkiárusítás".
Aki vár holnapig azt mondják lesz Hó a végén én most ezzel is beérem -
Dr. Akula
félisten
válasz deathcrow42 #2 üzenetére
És jó is. Nekem a 100%-os verziója van, numpaddel, silent reddel. Nem olcsó, de egy drágább Corsairért is elkérnek ugyanennyit, és azért na...
-
deathcrow42
aktív tag
Ezt a Varmilo billentyuzetet láttam a barátomnál is, nagyon tetszik
Ex frostshock.eu szerkesztő :)
-
BioNiCMaN
addikt
Ebből a szemüvegből kifogyhatatlan készletek vannak.
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
- Hibátlan Apple MacBook Pro 14" 16/500 2021 M1 Pro Chip ! 3 Hó Jótállás
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- AMD GAMER KONFIGURÁCIÓ/RYZEN 5 4500/16GB/3060Ti/1TB/ Rendelhető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest