- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen hűtőt vegyek?
- RAM topik
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- SSD kibeszélő
- Azonnali fotós kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ucsabi
csendes tag
Olyen embert keresek aki tudna Nekem segíteni egy Sun Ultra 20 Large (SERVER)Workstation-be való SATA disk úgymond beépítő keretet gyártani...
Semmi extrém nincs a dologban,mellesleg a Sun Microsystems Inc. nem forgalmaz ilyet külön csak winyóval együtt a garanciális dolgokra hivatkozva.Ők Seagate winyókat szállítanak a gépekhez (250 Gb-os SATA természetesen az említett kerettel együtt
70 940 Ft + ÁFA ami azért jegyezzük meg kicsit erős,amikor egy ''sima'' boltban 30-32 körül már az ember egy nagyon jó minőségű cuccot kap!Nem mondom,hogy a Seagate nem jó...de mi van ha nem szeretem?Rám erőltetik mindezt nagyon drágán...
A keret olyan mint egy mobilrack de ha valakit érdekel tudok képet küldeni
Nekem egy ilyen keret megérne kb. 10 ezer forinot,persze ha jól van megcsinálva...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Horgász topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Automata kávégépek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Építő/felújító topik
- Gitáros topic
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest